Türknet 3 günlük kullanım ve bağlanma süreci

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
75/8 altyapım destekliyor 100tl ye aldım.
1624378530131.png
70-72 arası alıyorum akşamları 74 oluyor oyunlarda ping sorunu yaşamadım şuana kadar kopma vesaire de olmadı wifi üzerinden 50mbps alıyorum modem kaynaklı büyük ihtimalle.
Bağlanma süreci:
Biraz bekletti beni 6 gün falan evrakların gitme süresinden kaynaklı diye düşünüyorum. Evrakları imzaladım ellerine ulaştı incelediler sesli onay için aradılar sesli onaydan 32 saat sonra falan bağlandı. Alacak arkadaşlara şuanlık tavsiye ederim herhangi bir sıkıntı yaşarsam güncellerim konuyu.

Abi bende neti değiştirecektim taahhüt bitmişti annem tekrardan paket almış artık seneye. Altyapım 100mbps destekliyor sizce turknet mi millenicom mu?

Abi bende neti değiştirecektim taahhüt bitmişti annem tekrardan paket almış artık seneye. Altyapım 100mbps destekliyor sizce turknet mi millenicom mu?
Türknet destek taleplerine geç bakıyor gece 9 da açtım ertesi gün 4 de cevap geldi. Ama ucuz milenicoma göre 10 tl kadar. Altyapında kopmalar vesaire olmuyor ise türknet e geçebilirsin. Türktelekom cidden nalet bi firma aynı şey gibi Adidasda aynı ürün marka var diye 200tl kinetix de 100tl bidaha ölsem türktelekoma geçmem eskiden 1gb ı 1 saate indiriken şimdi 32gb ı 1 saate indiriyorum :D

Hayırlı olsun.

Türknet destek taleplerine geç bakıyor gece 9 da açtım ertesi gün 4 de cevap geldi. Ama ucuz milenicoma göre 10 TL kadar. Altyapında kopmalar vesaire olmuyor ise türknet e geçebilirsin. Türktelekom cidden nalet bi firma aynı şey gibi Adidasda aynı ürün marka var diye 200tl kinetix de 100tl bidaha ölsem türktelekoma geçmem eskiden 1gb ı 1 saate indiriken şimdi 32gb ı 1 saate indiriyorum :D
1624379650865.png

İnternet test sonucum ve tahhüt 1 sene sonra bitiyor :D

İnşallah bizim 3 haftaya bitiyor millenicom yada netspeed düşünüyoruz

Geri