Neler Yeni

Tuf 1660s'li sistem alınabilir mi?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2

T.P.G.

80+ Titanium
@Sllent
Recep Baltaş: ''Video render konusunda işlemci de ekran kartı da önemli ama hangisi daha önemli dersen sana kesinlikle ekran kartı derim. Örneğin Adobe Premiere Pro. Bu yazılım hem OpenCL hem de CUDA destekliyor. İyi bir ekran kartı ile de epey yüksek performans sunuyor. GPU kullanarak render süresini 10 saat kadar düşürebildiğini rahatlıkla söyleyebilirim çünkü bizzat bunu tecrübe ettim.

İşlemci konusunda da çekirdek sayısı ne kadar çok ise o kadar iyi. Tabi işlemci de güncel olacak. ''

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@Sllent
Recep Baltaş: ''Video render konusunda işlemci de ekran kartı da önemli ama hangisi daha önemli dersen sana kesinlikle ekran kartı derim. Örneğin Adobe Premiere Pro. Bu yazılım hem OpenCL hem de CUDA destekliyor. İyi bir ekran kartı ile de epey yüksek performans sunuyor. GPU kullanarak render süresini 10 saat kadar düşürebildiğini rahatlıkla söyleyebilirim çünkü bizzat bunu tecrübe ettim.

İşlemci konusunda da çekirdek sayısı ne kadar çok ise o kadar iyi. Tabi işlemci de güncel olacak. ''
hocam peki incehesap'a da itopya kadar güvenebilir miyim?
ve hangi kargo şirketini kullanıyor incehesap?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İncehesap Yurtiçi ya da Aras olmalı.
yurtiçi olması bile benim için almama sebebi çünkü yaşadığım yerdeki yurtiçi kargo çalışanlarıyla o kadar çok sorun yaşadım ki
bunu araştırayım ben bir en iyisi

Top Bottom