yasin_inc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,054
1 senedir a15 kullanıyorum tek kelime ile muazzamasus alma da ne alıyorsan al
1 senedir a15 kullanıyorum tek kelime ile muazzamasus alma da ne alıyorsan al
Siz sadece kullanım olarak bakıyorsunuz desteğinde garantisinde sürünmediğiniz için anlamazsınız laptopumu garantisi devam etmesine rağmen tamir etmediler güç tuşu temassızlık yapmaya başladı şimdi ben thhde 6 ay sürünücem en iyi ihtimal, veya bir bahaneyle reddedilecek laptop keyfi açılmaya devam edecek sıcaklık konusunda zaten laptopun alt kasasında yeterince hava deliği yok ama ona rağmen düzenli temizlendiğinde laptop için normal sıcaklıklarda benim isyanım rezalet olan servisine vatan bilgisayardan almıştım tanıdık var diye onun aracılığıyla göndermiştik çarşamba 3 hafta olacakkatılıyorum Asus tuf a15 4060 140w lık versiyonunu 6 ay kadar kullandım
herhangi bir ısınma vs yaşamadım normal kullmanım içnde oyun içinde gayet ideal.
malzeme kalitesi olarakta fiyatına göre bence iyi
elimde dell g15 bir laptop var ona göre çok çok daha iyi bir kasa kalitesi olduğunu söyleyebilirim.
Bende diyorum ki bir sorun olduğu zaman bak bakalım o muazzamlığı kalacak mı1 senedir a15 kullanıyorum tek kelime ile muazzam
Sorun olmadı ve olmayacak ne gibi sorun olacakki asus bu casper monster benzemezSiz sadece kullanım olarak bakıyorsunuz desteğinde garantisinde sürünmediğiniz için anlamazsınız laptopumu garantisi devam etmesine rağmen tamir etmediler güç tuşu temassızlık yapmaya başladı şimdi ben thhde 6 ay sürünücem en iyi ihtimal, veya bir bahaneyle reddedilecek laptop keyfi açılmaya devam edecek sıcaklık konusunda zaten laptopun alt kasasında yeterince hava deliği yok ama ona rağmen düzenli temizlendiğinde laptop için normal sıcaklıklarda benim isyanım rezalet olan servisine vatan bilgisayardan almıştım tanıdık var diye onun aracılığıyla göndermiştik çarşamba 3 hafta olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende diyorum ki bir sorun olduğu zaman bak bakalım o muazzamlığı kalacak mı
Servis ile göre değişiyor, ben macun değişimi için verdim 5 günde geri geldi çok da iyi iş çıkarmışlardıSiz sadece kullanım olarak bakıyorsunuz desteğinde garantisinde sürünmediğiniz için anlamazsınız laptopumu garantisi devam etmesine rağmen tamir etmediler güç tuşu temassızlık yapmaya başladı şimdi ben thhde 6 ay sürünücem en iyi ihtimal, veya bir bahaneyle reddedilecek laptop keyfi açılmaya devam edecek sıcaklık konusunda zaten laptopun alt kasasında yeterince hava deliği yok ama ona rağmen düzenli temizlendiğinde laptop için normal sıcaklıklarda benim isyanım rezalet olan servisine vatan bilgisayardan almıştım tanıdık var diye onun aracılığıyla göndermiştik çarşamba 3 hafta olacak
Servis kötü çıktı diye markayı kötüleyemezsin hepsi aynıSiz sadece kullanım olarak bakıyorsunuz desteğinde garantisinde sürünmediğiniz için anlamazsınız laptopumu garantisi devam etmesine rağmen tamir etmediler güç tuşu temassızlık yapmaya başladı şimdi ben thhde 6 ay sürünücem en iyi ihtimal, veya bir bahaneyle reddedilecek laptop keyfi açılmaya devam edecek sıcaklık konusunda zaten laptopun alt kasasında yeterince hava deliği yok ama ona rağmen düzenli temizlendiğinde laptop için normal sıcaklıklarda benim isyanım rezalet olan servisine vatan bilgisayardan almıştım tanıdık var diye onun aracılığıyla göndermiştik çarşamba 3 hafta olacak
Arkadaşlar yarın almayı düşünüyorum o zaman alacağım harici monitör alacağım 2k uygunmuddurSorun olmadı ve olmayacak ne gibi sorun olacakki asus bu casper monster benzemez
Servis ile göre değişiyor, ben macun değişimi için verdim 5 günde geri geldi çok da iyi iş çıkarmışlardı
Servis kötü çıktı diye markayı kötüleyemezsin hepsi aynı
o modalde sorun yasayamazsinFa507nv 2023
Aynen ilgi ver bana işim gücüm yok seninle uğraşmak istiyorum
Bal gibi de sorun yaşanıyoro modalde sorun yasayamazsin
2 farklı servise gönderdim markanın iyi olduğunu anlamak için 10 farklı servise mi göndermem gerekSorun olmadı ve olmayacak ne gibi sorun olacakki asus bu casper monster benzemez
Servis ile göre değişiyor, ben macun değişimi için verdim 5 günde geri geldi çok da iyi iş çıkarmışlardı
Servis kötü çıktı diye markayı kötüleyemezsin hepsi aynı
ne sorunu yasadigini açarmisin urunde ne vardiBal gibi de sorun yaşanıyor
2 farklı servise gönderdim markanın iyi olduğunu anlamak için 10 farklı servise mi göndermem gerek
Güç tuşunda temassızlık vardı bazen tekte bazen 1 saat basınca açılıyordu bende vatan bilgisayardan aldığım için vatan bilgisayar aracılığıyla garantiye göndermek istedim hem kutusunu bulamadım gemde tanıdık var o işi halleder diye onlar paketleyip gönderdi ram yğkseltmesi yapıldığı için garantisi bozuldu geri gönderiyoruz dedi ben yükseltmeyi vatan bilgisayarda yaptırdım onla alakalı bir sorun olsa o gün olurdu 1 yıl sonra sorun olmazdı desteğe mail attım durumu anlattım ram ssd gibi yükseltmelerin ürüne zarar verilmediği sürece garantiyi bozmadığını söylediler şimdi tekrar geri gelsin bu sefer destekle beraber sorunu çözmeye çalışacağım olmazsa thhne sorunu yasadigini açarmisin urunde ne vardi
ürüne asus hariç bir yerde ram ssd taktirimi olursa garanti dışı kalır vatanda yaptirmanin bir önemi yok ekstra arkanın açilmasi garantiyi direk bozuyor sana o bilgiyi yanlış vermişlerGüç tuşunda temassızlık vardı bazen tekte bazen 1 saat basınca açılıyordu bende vatan bilgisayardan aldığım için vatan bilgisayar aracılığıyla garantiye göndermek istedim hem kutusunu bulamadım gemde tanıdık var o işi halleder diye onlar paketleyip gönderdi ram yğkseltmesi yapıldığı için garantisi bozuldu geri gönderiyoruz dedi ben yükseltmeyi vatan bilgisayarda yaptırdım onla alakalı bir sorun olsa o gün olurdu 1 yıl sonra sorun olmazdı desteğe mail attım durumu anlattım ram ssd gibi yükseltmelerin ürüne zarar verilmediği sürece garantiyi bozmadığını söylediler şimdi tekrar geri gelsin bu sefer destekle beraber sorunu çözmeye çalışacağım olmazsa thh
Bende öyle bir sorun yok mesela sende sorun oldu diye herkes de olacak diye bir şey yok teknoloji şans işidirGüç tuşunda temassızlık vardı bazen tekte bazen 1 saat basınca açılıyordu bende vatan bilgisayardan aldığım için vatan bilgisayar aracılığıyla garantiye göndermek istedim hem kutusunu bulamadım gemde tanıdık var o işi halleder diye onlar paketleyip gönderdi ram yğkseltmesi yapıldığı için garantisi bozuldu geri gönderiyoruz dedi ben yükseltmeyi vatan bilgisayarda yaptırdım onla alakalı bir sorun olsa o gün olurdu 1 yıl sonra sorun olmazdı desteğe mail attım durumu anlattım ram ssd gibi yükseltmelerin ürüne zarar verilmediği sürece garantiyi bozmadığını söylediler şimdi tekrar geri gelsin bu sefer destekle beraber sorunu çözmeye çalışacağım olmazsa thh
casper alirsan sans degil direk bozuk gelir .d diger teknolojilik urunler sansBende öyle bir sorun yok mesela sende sorun oldu diye herkes de olacak diye bir şey yok teknoloji şans işidir
Bende önermiyorum zaten casper monster, hepsi aynı kasa laptoplara marka basıp geçiyor kendi ürünleri bile değilcasper alirsan sans degil direk bozuk gelir .d diger teknolojilik urunler sans
4060 ve 5050 2K oyunculuk için çok yeterli değil anca rekabetçi fps oyunlarını 2k da oynayabilirsin diğer türlü vram yetmez hikayeli oyunlarda 2k doğal çözünürlükteArkadaşlar yarın almayı düşünüyorum o zaman alacağım harici monitör alacağım 2k uygunmuddur
Hatta al bak inceleme bile yayınladımGüç tuşunda temassızlık vardı bazen tekte bazen 1 saat basınca açılıyordu bende vatan bilgisayardan aldığım için vatan bilgisayar aracılığıyla garantiye göndermek istedim hem kutusunu bulamadım gemde tanıdık var o işi halleder diye onlar paketleyip gönderdi ram yğkseltmesi yapıldığı için garantisi bozuldu geri gönderiyoruz dedi ben yükseltmeyi vatan bilgisayarda yaptırdım onla alakalı bir sorun olsa o gün olurdu 1 yıl sonra sorun olmazdı desteğe mail attım durumu anlattım ram ssd gibi yükseltmelerin ürüne zarar verilmediği sürece garantiyi bozmadığını söylediler şimdi tekrar geri gelsin bu sefer destekle beraber sorunu çözmeye çalışacağım olmazsa thh
Yok olmuyor benim deneyimlediğim.güzel aslında normal usb ye göre aktarm hızlarında gecikme vs skntı olrmu
Desteğe yazdım ram ssd kendin ekleyebilirsin ürüne zarar vermediğin sürece garantiyi bozmaz dedilerürüne asus hariç bir yerde ram ssd taktirimi olursa garanti dışı kalır vatanda yaptirmanin bir önemi yok ekstra arkanın açilmasi garantiyi direk bozuyor sana o bilgiyi yanlış vermişler
gelipte firmayi gomemezsin bu durumdan dolayi