Çözüldü✓ Tuf a15 4060 vs gamegaraj slayer 5050

Hocam ghosting ve aşırı ısınma var diyorlar bende f16 düşünüyorum da
Bende durum böyle
1753700016391.webp

Ghosting var mı peki
Yok hiç hissetmedim, ghosting olayı biraz abartı oyunlarda felan hiçbir eksiğini görmedim ghostingli paneller kullandım bundan önce

Yok hiç hissetmedim, ghosting olayı biraz abartı oyunlarda felan hiçbir eksiğini görmedim ghostingli paneller kullandım bundan önce
Daha hızlı IPS panel kullanırsan elindeki de ghostingli gelecek. Bu arada TUF A15 kullandım bende oradan biliyorum. :kekw:

Daha hızlı IPS panel kullanırsan elindeki de ghostingli gelecek. bu arada TUF A15 kullandım bende oradan biliyorum. :kekw:
Valla ben hissetmedim kingo çok detaylı bakman lazım

G770 felan kötü de o kasaya marka basmışlar G870 öyle değil sanırsam
O arkadaş mağdur olmuş bir şeyden onu yazıyor, konu açmamışsa görsel paylaşmamışsa inanmak güç yine de o yüzden inanmayanlara hak veririm hakikaten güzel cihaz TUF A15 ama adama hangi modelini kullandın bu yorumu yapıyorsun deyip G870 direkt bozuk geliyor demiş orada bittim.

Kendisi sanırsam 10 adet G870 eskitti o yorumu yapmak için. Hangi modelini kullandın yorum yaptından kendi kullanmadığı veya kısa süre kullandığı modele eleştiri yapmış. Kendi eleştiriyor kendi yapıyor aferin ne biçim insanlar ile aynı forumdayız acaba diye soruyorum.

Geri