Batuw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,114
Pil ömrü olsun donanımı olsun beni tatmin etti 4 yıl kullanacağım okul ve lol cs için yeter mi
Aynı bilgisayarı kullanıyorum gayet memnunum, gaming cihazlardan fazla pil ömrü beklememek lazım hiçbir gaming cihaz 10 saat pil ömrü sunmaz macbook hariciPil ömrü olsun donanımı olsun beni tatmin etti 4 yıl kullanacağım okul ve lol cs için yeter mi
R5 hali alınmaz R7 li versiyonu var ona bakın en az.Pil ömrü olsun donanımı olsun beni tatmin etti 4 yıl kullanacağım okul ve lol cs için yeter mi
direkt alınmaz demek doğru değil bende R5 var verdiği fps değerlerine bakabilirsinR5 hali alınmaz R7 li versiyonu var ona bakın en az.
Sizi allah gönderdi hocam lol ca gibi oyunlarda fpsi nasıl ve şarjı youtubeda fln ne kadar gidiyor ekranı tatmin edici miAynı bilgisayarı kullanıyorum gayet memnunum, gaming cihazlardan fazla pil ömrü beklememek lazım hiçbir gaming cihaz 10 saat pil ömrü sunmaz macbook harici
HEpsiburadadan almak zorundayım maks 40 lira verebilirimR5 hali alınmaz R7 li versiyonu var ona bakın en az.
Estafurullah hocam, %100 sRGB ekranı var gayet renk tonları canlı cs2 de yukarıdaki gibi değerler hatta inceleme paylaştım bakabilirsin.Sizi allah gönderdi hocam lol ca gibi oyunlarda fpsi nasıl ve şarjı youtubeda fln ne kadar gidiyor ekranı tatmin edici mi
Ayriyeten r7 için 10k vermek ne kadar mantıklıSizi allah gönderdi hocam lol ca gibi oyunlarda fpsi nasıl ve şarjı youtubeda fln ne kadar gidiyor ekranı tatmin edici mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HEpsiburadadan almak zorundayım maks 40 lira verebilirim
şu cihaz var fakat işlemcisinin dahili grafik birimi yok dolayısıyla pil ömrü daha az olur ama r5 den daha iyidir.Sizi allah gönderdi hocam lol ca gibi oyunlarda fpsi nasıl ve şarjı youtubeda fln ne kadar gidiyor ekranı tatmin edici mi
HEpsiburadadan almak zorundayım maks 40 lira verebilirim
9 taksit var hb da ondan oradan alıyorum36 k n11de aynisi
Hocam rust oynadiniz mi peki hiç2024 temmuz ayı gibi almıştım sanırım yanlış hatırlamıyorsam üniversite için almıştım r5 7535hs versiyonunu baya memnun kaldım gerek pil ömrü olsun gerek oyun performansı olsun metal kapak ayrı bir hoşluk katıyor
Askeri okulda okuduğum için pil ömrü önemli benim içinşu cihaz var fakat işlemcisinin dahili grafik birimi yok dolayısıyla pil ömrü daha az olur ama r5 den daha iyidir.
Ayriyeten gpu 4050 bundaşu cihaz var fakat işlemcisinin dahili grafik birimi yok dolayısıyla pil ömrü daha az olur ama r5 den daha iyidir.
6 taksit n11 bencede degmez o farka9 taksit var hb da ondan oradan alıyorum
Hocam rust oynadiniz mi peki hiç
Askeri okulda okuduğum için pil ömrü önemli benim için
Ayriyeten gpu 4050 bunda
sadece hepsiburadadan alabilirim diyosan alınır9 taksit var hb da ondan oradan alıyorum
Hocam rust oynadiniz mi peki hiç
Askeri okulda okuduğum için pil ömrü önemli benim için
Ayriyeten gpu 4050 bunda