helloniybır
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 257
- İsim
- Yunus Yılmaz
Arkadaşlar görseldeki anakartta 1. M2 slotu yani işlemcinin hemen altında olan gen3 x4, 2. M2 slotu ise gen2 x4 hızını destekliyor. 1.slotta takılı kullanıyordum şimdiye kadar. 2. slota da m2 takınca pc açılışta bir kez restart yapıyor sonra normal sorunsuz çalışıyor. Açma düğmesine bastığımda açılacakmış gibi fanlar çalışıyor ışıklar yanıyor 3sn sonra çat diye kapanıyor. 2saniye öyle bekliyor ve yeniden başlatıyor kendi kendine ve normal açılıyor. Kullanımda ve hızlarda hiçbir sorun değişiklik yok. 2.slottaki m2 takılı değilse bunu yapmıyor ama o slota m2 takınca böyle yapıyor. Anakart kitapçığı, biso ayarları, forumlar, reddit vs. bakmadığım yer kalmadı bunu çözen yok. Bu durum normal mi? (1.slotta 1tb 2.slotta 500gb 970evo plus takılı. İşlemci r5 5600)
Edit: şimdi farkettim, gücü kesince yapıyor bu açılışta restart olayını. Benim de alışkanlıktır anahtarlı üçlü prizden gücü keserim uyurken. Eğer gücü kesmediysem sorun yok pc de her şey gayet normal.
Edit: şimdi farkettim, gücü kesince yapıyor bu açılışta restart olayını. Benim de alışkanlıktır anahtarlı üçlü prizden gücü keserim uyurken. Eğer gücü kesmediysem sorun yok pc de her şey gayet normal.