TUF Gaming B450 Plus USB 3.0 girişi yetersiz geliyor

Fatih 39

80+
Reaksiyon skoru
1
Öncelikle Merhaba,ben Tuf gaming b450 plus anakart aldım fakat anakartta usb 3.0 portunu takmam için 1 tane yer var ama benim kasamdan 2 tane kablo geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim

Kablonun fotoğrafını atar mısın nasıl 2 tane geliyor?

Kablonun fotoğrafını atar mısın nasıl 2 tane geliyor?
fotoğrafdaki anakart eski ankartım normalde değiştirmeyecektim ama sürekli mavi ekran sorunları yaşadığım için değiştirmeye karar verdim ramleri değiştirmeme rağmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fotoğrafdaki anakart eski ankartım normalde değiştirmeyecektim ama sürekli mavi ekran sorunları yaşadığım için değiştirmeye karar verdim ramleri değiştirmeme rağmen
Bu Şekilde 2 tane kablo geliyor kasamdan ama benim yeni aldığım Tuf b450 plusda 1 tane yuva görebiliyorum

Ekler

• 20231208_154109.jpg
    20231208_154109.jpg
    906.2 KB · Hit: 44

Bu Şekilde 2 tane kablo geliyor kasamdan ama benim yeni aldığım Tuf b450 plusda 1 tane yuva görebiliyorum

Bu kabloları anakartın altındaki portlara takmanız gerekiyor. RAM'lerin yanında ne işleri var? :D

Yenisi Henüz elime ulaşmadı elimdeki işlemcide ryzen 5 2600 olduğu için normalde b550 tercih edecektim onda böyle bir sorun yoktu o yüzden
b450 almak zorunda kaldım

şu an takılı değil zaten adam kabloları göstermek için atmış
mevcut takılı olan anakartta zaten arkada gözüküyordur fotoğrafta o bölgeye takılıyor portlar ama benim sorunum dediğim gibi b450 tuf da bu girişden ben 1 tane görebildim 1tane varsada 2 sinide nasıl kullanabilirim onun cevabını arıyorum

Peki usb 3.0 kablosunu ankarttaki 2.0 yuvasına takmam için uygun fiyatta dönüştürücüler mevcut mu ? ve 3.0 performansı verir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,487
Üyeler
185,746
Son üye
armanss
Geri