Tuf gaming f15 fx506hf-hn014 bu cihaz alınır mı? yoksa bu fiyatlara başka öneri verebilir misiniz?
teknosada 16k idi yada 15Tuf gaming f15 fx506hf-hn014 bu cihaz alınır mı? yoksa bu fiyatlara başka öneri verebilir misiniz?
Trendyol da da var hn014 değil de 28 30 farklı faklı ama baktığımda özelliklerine bi fark yok en azından satıcının paylaştığı şekilde fark yok onuda anlamadım.teknosada 16k idi yada 15
alınırTuf gaming f15 fx506hf-hn014 bu cihaz alınır mı? yoksa bu fiyatlara başka öneri verebilir misiniz?
bu fiyatlara gtx 1650 var gtx almaktansa 2050 mantıklı değilmi?RTX 2050 artik alinmaz
değil, arada çok az performans farkı var az daha koyup bunu alın kesinliklebu fiyatlara gtx 1650 var gtx almaktansa 2050 mantıklı değilmi?
aynen bu daha iyi ama ilk laptop alışım olacak ssd boyutu yetmez harddisk takmak istesem garanti dışı kalırmı?değil, arada çok az performans farkı var az daha koyup bunu alın kesinlikle
3050
ilk alışınız ise 500gb yeter size ama 1 yıl sonra yetmez ise takarsınız çok kolay zaten,garanti olayını bilmiyorum.aynen bu daha iyi ama ilk laptop alışım olacak ssd boyutu yetmez harddisk takmak istesem garanti dışı kalırmı?
teşekkür ederimilk alışınız ise 500gb yeter size ama 1 yıl sonra yetmez ise takarsınız çok kolay zaten,garanti olayını bilmiyorum.
üründe hard disk slotu olmama ihtimali var soru cevap kısmında sadece ssd slotundan ve ram slotundan bahsedilmişaynen bu daha iyi ama ilk laptop alışım olacak ssd boyutu yetmez harddisk takmak istesem garanti dışı kalırmı?
üzerinde m2 ssd olduğunu sölemiş normal ssd yuvası boşta imiş yani ssd yada harddisk yükseltmesi yapılabilir. ama serviste yükseltme yapabilirsiniz diyor kendimiz takarsak garanti ne olur bilmiyorum.üründe hard disk slotu olmama ihtimali var soru cevap kısmında sadece ssd slotundan ve ram slotundan bahsedilmiş