Kasanın arka kısmında kabloluma bölümünde hocamArkadaşlar elimde 2.5 Gigabyte SATA SSD var. Bu SSD'yi TUF Gaming GT 301'e nasıl takacağım? SSD montaj kısmını kasada göremedim.
Anakartın hemen arkasında kalıyor yaniKasanın arka kısmında kabloluma bölümünde hocam
Görsel olarak belirtme imkanınız var mı? Ek olarak SSD kısmı arkadaysa sata kablosunu nasıl geçireceğim?Kasanın arka kısmında kabloluma bölümünde hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartın hemen arkasında kalıyor yani
var özelden yaz resim atarım ... wpdan ekleyipGörsel olarak belirtme imkanınız var mı? Ek olarak SSD kısmı arkadaysa sata kablosunu nasıl geçireceğim?
Hocam arka kapağı açın sol altta olması lazım.Arkadaşlar elimde 2.5 Gigabyte SATA SSD var. Bu SSD'yi TUF Gaming GT 301'e nasıl takacağım? SSD montaj kısmını kasada göremedim.
kasadan memnun musunuz hocam iyi midir?var özelden yaz resim atarım ... wpdan ekleyip
Hocam direkt olarak konuya atabilirsiniz.var özelden yaz resim atarım ... wpdan ekleyip
Orası HDD kısmı.Hocam arka kapağı açın sol altta olması lazım.
Kasa dar. Onun dışında hava akışı, soğutması beni memnun etti.kasadan memnun musunuz hocam iyi midir?
Anakart arkasi da olabilirOrası HDD kısmı
HDD kısmına takılmıyor mu zaten?Hocam direkt olarak konuya atabilirsiniz.
Orası HDD kısmı.
Kasa dar. Onun dışında hava akışı, soğutması beni memnun etti.
Hocam ben de önceden dediğiniz gibi yapıyordum fakat bu kasa farklı sanırım. Çünkü iki tane 3.5 HDD desteği 4 tane 2.5 sata ssd desteği yazıyor.HDD kısmına takılmıyor mu zaten?
Benim sata hdd kısmında duruyor.
kasayı mı600 TL ye sahibinden üzerinden almadığına pismanım
Evetkasayı mı