Tügva Cs:go E-spor Turnuvasi

1000 TL için bu kadar zahmete değer mi sizce ?

dostum genelleme yapma bende seninle aynı düşünüyorum ama 8 milyon ilk defa oy kullanacağız z kuşağı olarak biliyorsun çoğu muhalif onu demek istedim yani avantaj bizim anladın mı zaten muhalefet ne diyor başa gelirsek hepsini göndereceğiz ?
sende biliyorsun ki ortada hiç gerçek adam yok hepsi birbiriyle tartışıp masa arkasından el sıkışıyor. Bunları alayı yalan. Parti adı vermek istemiyorum ama bir ittifak ile tartışan bir sürü parti var ya hepsi gerçekte para aklayıp keyfine bakan zübbeler. Hiç biri gerçek Türk değil. Gerçek Türk vatandaşını, ülkesinin menfaatini düşünür.

z kuşağı diyipte büyütme bende 2004lüyüm z kuşağından tiksiniyorum. Sosyal medya kadar gereksiz bir topluluk yok. Hepsi öyle demiyorum ama burada suriyelileri sevmiyorum diyip yanlarında da pısırık kalıyorlar buna sinirleniyorum. Tepkiyse tepki her yerde gözükmesi gerekiyor. Ülkemize yerleşti leşler. Hepsini Hitler gibi kazmak ve göndermek lazım.
Allah aşkına ne yapmalarini bekliyorsun pisirik kalıyor diyorsun ellerine meşaller g3 Ler alıp Suriyeli avına mi çıksın millet

Allah aşkına ne yapmalarini bekliyorsun pisirik kalıyor diyorsun ellerine meşaller g3 Ler alıp Suriyeli avına mi çıksın millet
Yoo suriyeli avına değil isim vermek istemiyorumda ülke kendi eliyle hain yetiştiriyor. Bunu diyebilirim. Ülkede gerçek Türk yok herkes kendi töresini uyguluyor ve türküm diye geziyor.

dostum genelleme yapma bende seninle aynı düşünüyorum ama 8 milyon ilk defa oy kullanacağız z kuşağı olarak biliyorsun çoğu muhalif onu demek istedim yani avantaj bizim anladın mı zaten muhalefet ne diyor başa gelirsek hepsini göndereceğiz ?
Hepsini göndereceğiz? Anamualefet gitmeyecekler entegrasyon demiyormuydu XD

Geri