Neler Yeni

Tüketici Hakem Heyeti Başvuru Sonuçlanma Süresi

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Dostlar merhaba,
ConnectGame üzerinden mouse satın almıştım, nasıl bir site olduğunu bilsem almazdım buralarda çok konusu açılmış ama bakmadan düştük bir tuzağa mecbur.
Mousenin clickleri bozuldu kullanılamaz hale geldi, sarj kablosunda temassızlık var ve scroll tuşu bozuk. Mouse bildiğin çöp bi halde ve daha 6 ayını bile doldurmadı. Ben şirkete mail olarak kablosunda temassızlık yaptığını söylerek ve bir video göndererek garantiye alınmasını istedim. Şirket bana sorun üründe değil kablonuzda diyerek dalga geçer bir cevap verdi sonrasında maillerime cevap vermeyi bıraktılar ve üstüne beni instagram hesaplarından engellediler :D. Bende tüketici hakem heyetine başvurdum, yaşanan olayları anlattım ve bana mail üzerinden verdikleri cevapları pdfe dönüştürürek belge kısmına ekledim. Sadede gelirsek, ben garanti belgesinin bir fotoğrafını vs yüklemedim, sadece bana şirketin mail üzerinden verdikleri cevapları ve garantiye sokmayı reddetiklerinin mailini bir kanıt olarak sisteme yükledim ve davayı açtım, ekstradan yapmam gereken bir şey var mıdır? dava ne zaman sonuçlanır? bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok makbule geçer.

Forum Fedaisi

80+ Bronze
dava sureci biraz yavas isliyor onun disinda hakkinizi aramayi birakmayin bu tur firmalar bas agrisindan baska birsey degil

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dava sureci biraz yavas isliyor onun disinda hakkinizi aramayi birakmayin bu tur firmalar bas agrisindan baska birsey degil
Teşekkür ederim, aynen öyle. Bu firmanın ben nasıl hala daha satış yaptığını anlamıyorum hocam, ürün kullanılamaz halde ve verdikleri cevaplar tamamen dalga geçme niteliğinde birde üstüne üstlük beni instagramdan engelliyorlar :D . Sanırım 3-4 ay sonra sonuçlanacak dava.

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Teşekkür ederim, aynen öyle. Bu firmanın ben nasıl hala daha satış yaptığını anlamıyorum hocam, ürün kullanılamaz halde ve verdikleri cevaplar tamamen dalga geçme niteliğinde birde üstüne üstlük beni instagramdan engelliyorlar :D . Sanırım 3-4 ay sonra sonuçlanacak dava.
bi urun bakiyorsun 1 tane firma satiyo mecbur kaliyorsun ben wraith den atf f1 alacagim oranin sikayet var kismi da epey bas agritici duruyor ama baska care yok malesef bi kumar da biz oynayacagiz ne cikarsa artik

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
bi urun bakiyorsun 1 tane firma satiyo mecbur kaliyorsun ben wraith den atf f1 alacagim oranin sikayet var kismi da epey bas agritici duruyor ama baska care yok malesef bi kumar da biz oynayacagiz ne cikarsa artik
Hocam ben bundan 2 yıl önce Superlight için skatez almıştım, skatezin sadece kutusunu açmıştım ve kullanmamıştım başka bir mouseye geçeceğim için. Arayıp başka bir mouse skatezi ile değişsek olur mu diye sorduğumda tabii ki olur demişlerdi. ben şahsen böyle bir olay yaşadım ve 40-50 lira idi skatezin değeri o zaman, verdikleri tepki hoşuma gitmişti o yüzden benim gönlümü kazanmışlardır zamanında.

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Hocam ben bundan 2 yıl önce Superlight için skatez almıştım, skatezin sadece kutusunu açmıştım ve kullanmamıştım başka bir mouseye geçeceğim için. Arayıp başka bir mouse skatezi ile değişsek olur mu diye sorduğumda tabii ki olur demişlerdi. ben şahsen böyle bir olay yaşadım ve 40-50 lira idi skatezin değeri o zaman, verdikleri tepki hoşuma gitmişti o yüzden benim gönlümü kazanmışlardır zamanında.
umarim bana da iyi olan taraflari catar

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
umarim bana da iyi olan taraflari catar
Hocam birde şahsi fikrim, tonlarca mouse kullandım. Piyasada uzun süredir olan ve süreklilik gösterebilen mouselerden şaşmayın bence. Tamam bazı mouseler pahalı evet vesaire falan ama cidden diğer mouselerin kullandığı programlar olsun arayüzler olsun hissiyatlar olsun cidden tatmin etmiyor. Endgame op1we aldım ben en son pişmanlık üstüne pişmanlık bir de mouse elimizde patladı işte.

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Hocam birde şahsi fikrim, tonlarca mouse kullandım. Piyasada uzun süredir olan ve süreklilik gösterebilen mouselerden şaşmayın bence. Tamam bazı mouseler pahalı evet vesaire falan ama cidden diğer mouselerin kullandığı programlar olsun arayüzler olsun hissiyatlar olsun cidden tatmin etmiyor. Endgame op1we aldım ben en son pişmanlık üstüne pişmanlık bir de mouse elimizde patladı işte.
yani ortalama butceye uygun birsey yok gibi ya ustune cikip razer v3 g pro falan alcan yada butceyi 1k ya dusurup low end alican orta segmentte parasini hak eden bilindik marka yok heralde

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
yani ortalama butceye uygun birsey yok gibi ya ustune cikip razer v3 g pro falan alcan yada butceyi 1k ya dusurup low end alican orta segmentte parasini hak eden bilindik marka yok heralde
Tek tük markalar dışında katılıyorum hocam yok cidden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,692
Üyeler
165,711
Son üye
oynaarkadasoynar
Top Bottom