Yardım Tüketici Hakem Heyeti İade kararından sonra ne yapılmalı?

waterghost

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
245
Merhabalar,

Acer Nitro 16 laptobum durduk yere açılmamaya başlamıştı. Daha 6 ay kullanmadığım laptopu servise gönderdiğimde 76bin tl ücret çıkmıştı karşıma. Tüketici hakem heyetine şikayet ettim ve kazandım. Şimdi merak ettiğim konu şu, Ben laptobu Hepsiburada üzerinden Teknorya satıcısından almıştım. Laptop Acer marka. Ben hangi firmayı arayıp para iadesini istiyorum? Fatura hepsiburada tarafından kesilmiş. Bir de sanırsam 15 gün beklemem lazımmış onların itiraz etmesine karşın. Yardımcı olur musunuz?

Merhabalar,

Acer Nitro 16 laptobum durduk yere açılmamaya başlamıştı. Daha 6 ay kullanmadığım laptopu servise gönderdiğimde 76bin tl ücret çıkmıştı karşıma. Tüketici hakem heyetine şikayet ettim ve kazandım. Şimdi merak ettiğim konu şu, Ben laptobu Hepsiburada üzerinden Teknorya satıcısından almıştım. Laptop Acer marka. Ben hangi firmayı arayıp para iadesini istiyorum? Fatura hepsiburada tarafından kesilmiş. Bir de sanırsam 15 gün beklemem lazımmış onların itiraz etmesine karşın. Yardımcı olur musunuz?
Yanlış.hatirlamiyorsam dostum satın aldığınız mağaza teknorya dan talep edilir

Yanlış hatırlamıyorsam 76 bin tl ücret istedikleri zaman konu açmıştın, acayip sinirlenmiştim. Olumlu ve olması gereken karara bağlanmasına çok sevindim. İlerleyen sürecin nasıl işlediğini bilmiyorum ama hayırlısı olsun hocam bu kısım halledilir bir şekilde
Merhabalar,

🙏

Yanlış hatırlamıyorsam 76 bin tl ücret istedikleri zaman konu açmıştın, acayip sinirlenmiştim. Olumlu ve olması gereken karara bağlanmasına çok sevindim. İlerleyen sürecin nasıl işlediğini bilmiyorum ama hayırlısı olsun hocam bu kısım halledilir bir şekilde

🙏
evet ben deli olmuştum. 60k ya alınan laptoba 76k ücret talep ediyorlardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış.hatirlamiyorsam dostum satın aldığınız mağaza teknorya dan talep edilir
fatura hepsiburada tarafından kesilmiş teknorya garanti kısmında destek bile vermemişti aradığım zaman
umarım hepsiburada iade yapar yoksa teknoryayla işimiz var demektir

fatura hepsiburada tarafından kesilmiş teknorya garanti kısmında destek bile vermemişti aradığım zaman
Satın aldığınız mağaza ilgili kısım olması lazım HB aracı hizmet veren kurum diye biliyorum

Ama garanti bilgi almak istiyorsan HB müşteri hizmetleriyle görüş detaylı bilgi al

Satın aldığınız mağaza ilgili kısım olması lazım HB aracı hizmet veren kurum diye biliyorum

Ama garanti bilgi almak istiyorsan HB müşteri hizmetleriyle görüş detaylı bilgi al
icra verebiliyormuşum şimdiden, vermelimiyim sence

Müşteri hizmetlerine güzel bir yazı yaz hb teknorya ile iletişime geçsin.

İcra son iş

Teknoryanın telefonu fln varsa hb den isteyebilirsin

Senin adına sevindim en azından iade kararı çıkmış. Benim acer nitro 16 da açılmamaya başladı garantiye yolladım anakart sıkıntısı var yurt dışından sipariş ediyoruz dediler bana da senin ki gibi fiyat çekerlerse ne yapmalıyım? Müşteri hizmetlerini aradığımda garanti kapsamına giriyor dediler yurt dışından sipariş ettiğimize göre vb vb. bişeyler söyledi.

Açıkçası hocam size kalmış valla hakkınızı sonuna kadar aramanız en iyisi maalesef bir çok.kurum kuruluş buna benzer mağazalar satana kadar satış sonrası durumlarda önünüze çin seddi gibi set kuruyorlar satış öncesi ve sonrası her zaman amazon bana göre en iyi şirket mesela uğraştırmıyorlar.

Benim acer nitro 16 da açılmamaya başladı garantiye yolladım anakart sıkıntısı var yurt dışından sipariş ediyoruz dediler bana da senin ki gibi fiyat çekerlerse ne yapmalıyım? Müşteri hizmetlerini aradığımda garanti kapsamına giriyor dediler yurt dışından sipariş ettiğimize göre vb vb. bişeyler söyledi
bende garanti kapsamı demediler. muhtemelen değişim yaparlar.

Müşteri hizmetlerine güzel bir yazı yaz hb teknorya ile iletişime geçsin.

İcra son iş

Teknoryanın telefonu fln varsa hb den isteyebilirsin
hepsiburadayı arıyorum şimdi

güncelleme! fatura tutarı mı iade oluyor? laptobu aldığım zaman bir kısmını hepsiburada limitimle almıştım

güncelleme2! iade için kargo kodu verdiler. laptobu kargolayacağım ancak 15 gün geçmedi ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
bende garanti kapsamı demediler. muhtemelen değişim yaparlar.

hepsiburadayı arıyorum şimdi

güncelleme! fatura tutarı mı iade oluyor? laptobu aldığım zaman bir kısmını hepsiburada limitimle almıştım

güncelleme2! iade için kargo kodu verdiler. laptobu kargolayacağım ancak 15 gün geçmedi ne yapmalıyım?
15 gun gecmeden iade et dedilerse itiraz etmeyecekler demek ki daha guzel beklememis olursunuz.iade mi istemistiniz degisim mi ?

Geri