taylansimdi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşlar koltuk elime ulaştı ve yarım saat önce montajını bitirdim.Koltuğu öncelikle 630 TL ye aldım geçen hafta. Kargo 1 haftada geldi. İlk izlenimim koltuk gayet rahat. Yani normal sandalyeden geçiş yaptım oyuncu koltuğuna ve bundan önce 1 kez vatanda rampage marka koltuk deneme şansım olmuştu hissayatları benzer. Bel yastıgı gayet tatmin edici boyun yastıgı ise tam boynunuza denk getirip arkadan ona göre bağlamanız gerek onu tam ayarlamak biraz zaman alıyor. Koltuk geriye yatıyor fakat çok fazla yatmıyor yani boyum 1.80 yatırınca ayaklarımı tamamen yerden kestikten sonra yerden yaklaşık 20cm ayaklarım havada kalıyor yeterli benim için. Üründe herhangi bir gıcırdama deforme olan bölge gelmedi. Ürün yorumlarında kollar sabit kalmıyor düşüyor diyenler olmuş. Onun kuralı var kolları kademe kademe kaldırıp koyduğumuzda sabit kalıyor fakat birden çekip koyduğunuzda kolunuzu düşüyor. Bunda da bir sorun yok.
Sonuç olarak 630tl ye benim için tatmin edici bir koltuk oldu. Fiyatını hak ettiğini söyleyebilirim. Ürünü Ofisinhazır. Comdan aldım
Sonuç olarak 630tl ye benim için tatmin edici bir koltuk oldu. Fiyatını hak ettiğini söyleyebilirim. Ürünü Ofisinhazır. Comdan aldım