Yardım Tüm evde internet hızlı benim yavaş

Ravendxia

80+
Reaksiyon skoru
0
Babamın telefon bozuldu benimkini aldı bana bozuk olanı verdi.Lanet bir telefon.Oyun oynamaya çalışan kırar bu telefonu sinirden...Gerçi telefonun suçu mu bilmiyorum.Tüm evde herkesin telefonu mükemmel derecede çekiyor hiçbir oyunda internet sıkıntısı yok.Fakat konu benim telefona geldiğinde online oyun oynanmıyor hiçbir şekilde.Lütfen yardım edin yıl sonuna kadar bu telefonla devam edicem.Her yolu denedim düzgün bir çözüm önerisi de bulamadım.

Babamın telefon bozuldu benimkini aldı bana bozuk olanı verdi.Lanet bir telefon.Oyun oynamaya çalışan kırar bu telefonu sinirden...Gerçi telefonun suçu mu bilmiyorum.Tüm evde herkesin telefonu mükemmel derecede çekiyor hiçbir oyunda internet sıkıntısı yok.Fakat konu benim telefona geldiğinde online oyun oynanmıyor hiçbir şekilde.Lütfen yardım edin yıl sonuna kadar bu telefonla devam edicem.Her yolu denedim düzgün bir çözüm önerisi de bulamadım.
Mobil veride böyle bir sorun varmı?

Wifi anteninde sorun olabilir dostum

Wifi anteninde sorun olabilir dostum
İlk defa duydum nasıl düzeltilir acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O telefonu tamir ettirmek yerine direk yeni telefon almanız daha iyi olur. Çünkü o telefonun işlemcisi çok kötü.
Maddi imkanlardan dolayı 6-7 ay içinde yeni telefon alamayacağım.Tamir edilebilecek bir şeyse tamire vereyim bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,356
Üyeler
183,104
Son üye
Qwerty10
Geri