Lösemi sebebiyle düzenli olarak kemoterapi aldığımdan hastanede yatıyorum. Hastane wifisi var internet sıkıntım yok telefonum huawei y6s. Günler geçmiyor. Biraz daha az sıkılmak için oyun oynamaya karar verdim. Öneriniz var mı?
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En düşüğe çekersin.Kasma yok.Sadece en üst ayarlarda Las venturaz cadde kasıtlı bir sorunu var resmen.Vice city olaabilir j7 pro bile rahatça oynatıyor.Benimki hiç Kaldırmaz o zaman herhalde
Bakmıştım ona. Otakuyum moruw diyemem ama Bi 50+ izlemişimdir. (naruto bitirdim [emoji16]) p2w felan diyorlar.Anime seviyorsan Honkai Impact 3rd öneririm harika oyun
Geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin
Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Apk indirip bakayım o zamanEn düşüğe çekersin.Kasma yok.Sadece en üst ayarlarda Las venturaz cadde kasıtlı bir sorunu var resmen.Vice city olaabilir j7 pro bile rahatça oynatıyor.
Muhteşem Bi İngilizcem yok ama orta seviye var. Yeterli olur muHocam p2w lik bi durum yokki cidden oyunu oynayın anlayacaksınız zaten online tarafı kötü story tarafında harika
Hikayesi efso zaten.Apk indirip bakayım o zaman
Peki kombo yspılıyomu. Hantal mı oynanışHmm oyunda çok diyolog var sıkıntı olabilir yani ama az çok kavrarsınız diye düşünüyorum Ben açıkçası okumadan geçiyorum oyunun akışından az çok ne haldeyim anlıyorum