Orta seviyeli tel varsa açarPeki telefonum kaldırır mı? Kaldırırsa Bi deneyeyim.
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynn açarHuawei y6s kullanıyorum. Bu arada bahsettiğimiz oyun Nba Live Basketball değil mi?
Maşallah hastanede 65 mbit internet var 1 dkda indi [emoji16][emoji16]İndirip bakıyorum o zaman. Öneriniz ve ilginiz için teşekkür ederim.
pes mobil braw stars daha sonra herkezin oynadıgı gibi eger lol oynuyorsan tft indirebilirsin cok geçmiş olsunLösemi sebebiyle düzenli olarak kemoterapi aldığımdan hastanede yatıyorum. Hastane wifisi var internet sıkıntım yok telefonum huawei y6s. Günler geçmiyor. Biraz daha az sıkılmak için oyun oynamaya karar verdim. Öneriniz var mı?
Teşekkürler ederim ama söylediğin tüm oyunları iliklerine kadar sömürdüm zamanında [emoji16]pes mobil braw stars daha sonra herkezin oynadıgı gibi eger lol oynuyorsan tft indirebilirsin cok geçmiş olsun
Dostum ben apk oynuyorum redmi note 8 arada bir kasma giriyor oyunu ilk oynamaya başladığımda böyle değildi ancak sanki Las Venturas'ta bir sıkıntı var gibi kumarhanenin bulunduğu caddede araba sürerken bazen işkence oluyor ancak gayet iyi.Steam versiyonu gibi buglar yok.FPS framer ile uğraşmıyorsun.İnternetten Türkçe dil ve hile uygulaması bile indirdim.En üst ayarlar.Teşekkür ederim. Telefonum kaldırır mı ki gta yı?
Benimki hiç Kaldırmaz o zaman herhaldeDostum ben apk oynuyorum redmi note 8 arada bir kasma giriyor oyunu ilk oynamaya başladığımda böyle değildi ancak sanki Las Venturas'ta bir sıkıntı var gibi kumarhanenin bulunduğu caddede araba sürerken bazen işkence oluyor ancak gayet iyi.Steam versiyonu gibi buglar yok.FPS framer ile uğraşmıyorsun.İnternetten Türkçe dil ve hile uygulaması bile indirdim.
ozaman azcık bekle apk yada play store ön kayıt taki oyunlar gelebilirTeşekkürler ederim ama söylediğin tüm oyunları iliklerine kadar sömürdüm zamanında [emoji16]