Nereden öğrendin bunu? Kanıt nerede?Bütün sata ve m2 sorunlu
M.2 lerde sorun yok diye biliyorum.Bütün sata ve m2 sorunlu
ben kullanıyormun yaklaşık 1 sene oldu canavar gibi James Donkey iyi marka bundan şaşmaMerhaba, Tüm James Donkey sata SSD ler kronik sorunlu mu yoksa sadece LE serisi mi?
Teşekkürler.
Hayır Tüm modelleri kronik sorunlu değil. Bir tane LE modeli kronik sorunlu çıktı. Diğer SATA modellerine de kötü diyorlar ama hala kronik sorunlu olduğuna dair kanıtlar yok.Merhaba, Tüm James Donkey sata SSD ler kronik sorunlu mu yoksa sadece LE serisi mi?
Teşekkürler.
Sadece LE serisi mi yoksa bu da sorunlu mu?Satalarının bazıları sorunlu, M2'leri sorunsuz.
Tam olarak hangi modelben kullanıyormun yaklaşık 1 sene oldu canavar gibi James Donkey iyi marka bundan şaşma
Şuan sadece LE kronik sorunlu sanırım.Sadece LE serisi mi yoksa bu da sorunlu mu?
LE modeli sorunlu ama diğer modele de güvenmiyorum.Sadece LE serisi mi yoksa bu da sorunlu mu?
![]()
SSD Harddisk Fiyatları ve Modelleri (Laptop - PC) | incehesap
En yeni SSD harddisk ürünleri, en ucuz fiyatlarla incehesap.com'da! Laptop - PC, 256 GB, 512 GB, SATA 3, NVMe SSD modellerini hemen inceleyin!www.incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam olarak hangi model
Apacer AS340 sipariş ettim ama fatura ve sipariş deteyında JD nin yukarıda attığım modeli gözüküyor Uğraşmaya değer mi? TeşekkürlerHayır Tüm modelleri kronik sorunlu değil. Bir tane LE modeli kronik sorunlu çıktı. Diğer SATA modellerine de kötü diyorlar ama hala kronik sorunlu olduğuna dair kanıtlar yok.
M2 SSD'leri ise gayet sorunsuz ve düzgünlerdir.
Hocam bir arkadaş M.2'de sorun yaşamıştı konuyu bulamıyorum ama.Satalarının bazıları sorunlu, M2'leri sorunsuz.
Değer tabii ki de. Yarın öbür gün garantiye gönderdiğin zaman ürünü faturada ki üründen farklı derler ve garanti kapsamına sokmazlar. Geri iade et ürünü veya iletişime geçip yeni fatura göndermelerini iste.Apacer AS340 sipariş ettim ama fatura ve sipariş deteyında JD nin yukarıda attığım modeli gözüküyor Uğraşmaya değer mi? Teşekkürler