M MeReKGs67 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 403 Dahası Reaksiyon skoru 83 İsim Kerem Özbey 22 Şubat 2021 #1 Selamun aleyüm. Ben tam hatırlamıyorum ama ilk haftası ön kayıt yapmıştım. Tüm ön kayıt yaptıranlara gidecek mi
Selamun aleyüm. Ben tam hatırlamıyorum ama ilk haftası ön kayıt yapmıştım. Tüm ön kayıt yaptıranlara gidecek mi
F fatihmra 80+ Bronze Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 784 En İyi Cevap 1 22 Şubat 2021 #2 bazi kisilere gonderiyorlar gelen kutusuna degil tanitimlar kismina geliyor kod bak bir gforce gelwn mail varmi
bazi kisilere gonderiyorlar gelen kutusuna degil tanitimlar kismina geliyor kod bak bir gforce gelwn mail varmi
dutemo 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 8,737 En İyi Cevap 3 22 Şubat 2021 #3 Hayır. Para verip kayıt olabileceksiniz.
M MeReKGs67 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 403 Dahası Reaksiyon skoru 83 İsim Kerem Özbey 22 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 fatihmra yazmış: bazi kisilere gonderiyorlar gelen kutusuna degil tanitimlar kismina geliyor kod bak bir gforce gelwn mail varmi Devamı için tıklayın... tanıtımlar diye bir kısım yok bende ama baktım gelmemiş odaklanmış, diğer ve gereksiz e posta kısmına
fatihmra yazmış: bazi kisilere gonderiyorlar gelen kutusuna degil tanitimlar kismina geliyor kod bak bir gforce gelwn mail varmi Devamı için tıklayın... tanıtımlar diye bir kısım yok bende ama baktım gelmemiş odaklanmış, diğer ve gereksiz e posta kısmına