Neler Yeni

TUM OYUNLARI 60FPS USTU OYNATACAK MIN SISTEM

cankat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cankat aytan
selam cok yakın bı zamanda hazır sıstem almayı planlıyorum butcem 20k ve pıyasadakı tum oyunları 60fps ustu normal grafik ayarlarında oynamak ıstıyorum
RTX 4060 8GB DUDAL
AMD RYZEN 5 5600
16GB RAM
sıstem boyle pıyasadakı tum oyunları kaldırır demı(mın 60fps ustu normal ayarlar) bıldıgım kadarıyla en agır sıstem ısteyen oyunlar rdr2,cyberpunk 2077,the last of us part 1 kaldırmayacagı zorlanacagı oyun varmıdır

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
YUNUS
selam cok yakın bı zamanda hazır sıstem almayı planlıyorum butcem 20k ve pıyasadakı tum oyunları 60fps ustu normal grafik ayarlarında oynamak ıstıyorum
RTX 4060 8GB DUDAL
AMD RYZEN 5 5600
16GB RAM
sıstem boyle pıyasadakı tum oyunları kaldırır demı(mın 60fps ustu normal ayarlar) bıldıgım kadarıyla en agır sıstem ısteyen oyunlar rdr2,cyberpunk 2077,the last of us part 1 kaldırmayacagı zorlanacagı oyun varmıdır
Hocam Bu fiyata DDR 5 sisitem dizersiniz Hem Artik 144 Hz Alt limit oldu 1080 P sistemler için ... Oda zaten bu devirde Her türlü cıkartiyor yeni sistemler ...

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
RTX 4060 8GB DUDAL
AMD RYZEN 5 5600
16GB RAM
32 gb ram daha sağlıklı olur özellikle tlou 1 ve benzeri ağır oyunlar için

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Hakkı Demir
o fiyata ddr5 sistem dizebilirsin. Anlaşmalı çıkan pcleri beklemen lazım. Üstüne 144hz'e çıkarsan çok tatlı olur

cankat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cankat aytan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Bu fiyata DDR 5 sisitem dizersiniz Hem Artik 144 Hz Alt limit oldu 1080 P sistemler için ... Oda zaten bu devirde Her türlü cıkartiyor yeni sistemler ...
hocam ddr5 sıstem ıle ddr4 arasında ne fark vardır ddr5 daha yenı ama farklarını tam bılmıyorum toplamaya kalkarsam daha pahalıya gelıyo ddr4 sıstemı bıle en ucuz 22-23k ya toplayabılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

32 gb ram daha sağlıklı olur özellikle tlou 1 ve benzeri ağır oyunlar için
hocam maalesef butcem su an elvermıyor max 1 yıl sonra yapabılırım ancak

o fiyata ddr5 sistem dizebilirsin. Anlaşmalı çıkan pcleri beklemen lazım. Üstüne 144hz'e çıkarsan çok tatlı olur
hocam dızmeye kalktıgımda fıyat 20kyı gecıyor
aralık ayında cıkarmı sızce
hocam monıtor olarak 144,165 ya da 180hz alıcam zaten ben yanlıs anlatmısım galıba gorecegım degılde sıstemın verecegı fpsden bahsedıyodum

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Dostum 4060 ve 5600 ikilisi ile 1080p'de oynayamayacağın oyun yok. Öyle 60 fps orta ayarlarda felanda değil, genel olarak yüksek
ayarlar da çok keyifle her oyunu oynarsın. Aklında eğer bir sistem belirlersen ilerleyen günlerde konu açarak etiketleyebilirsin. Monitör olarakta o zaman ayrıca yardımcı olabilirim.

Buda sana örnek bir video olsun.

cankat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cankat aytan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum 4060 ve 5600 ikilisi ile 1080p'de oynayamayacağın oyun yok. Öyle 60 fps orta ayarlarda felanda değil, genel olarak yüksek
ayarlar da çok keyifle her oyunu oynarsın. Aklında eğer bir sistem belirlersen ilerleyen günlerde konu açarak etiketleyebilirsin. Monitör olarakta o zaman ayrıca yardımcı olabilirim.

Buda sana örnek bir video olsun.
https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5...-8gb-gigabyte-a520m-k-kioxia-500gb-16gb-ram/# hocam sıstem bu tesekkurler dedıklerınız ıcın evet vıdeoyu ızledım oyunları acıyo monıtoru bulamadım maks 4 k butcem var onerınız varmıdır

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Top Bottom