Neler Yeni

Tüm teknolojiler(DLSS-FSR-RTX) düşünüldüğünde hangi sistem daha mantıklı

QRuder

80+ Silver
1.SİSTEM

2.SİSTEM

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
6700XT bence hem daha uygun.

xCrane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa Aydın
2.nin işlemcisi ve psusu 1 e göre kötü kalıyor ultima 6700xt yi kendim kullanıyorum memnunum

QRuder

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyat ve saf güçte 6700xt alıyor benim gözlemimle , fakat araya dlss ve fsr girdiği zaman işler biraz değişiyor, ben normalde alacak olsam düşünmeden 6700xt alırdım driver sorunları benim için problem değil fakat birkere dlss kullandım o zehri aldım bırakasım gelmiyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.nin işlemcisi ve psusu 1 e göre kötü kalıyor ultima 6700xt yi kendim kullanıyorum memnunum
FH4 oynadın mı pc de eğer oynadıysan aldığın performans nedir ultra yapmışsındır illaki

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Kompakt kasalara/sistemlere zaafı olan birisi olarak 1. sistem diyorum, performans olarak tatlı olur, 2. kasanın hava akışından çekindim bir tık. İncelemesi vs varsa olumlu konuşuluyorsa düşünülebilir.

QRuder

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kompakt kasalara/sistemlere zaafı olan birisi olarak 1. sistem diyorum, performans olarak tatlı olur, 2. kasanın hava akışından çekindim bir tık. İncelemesi vs varsa olumlu konuşuluyorsa düşünülebilir.
2. kasanın beyamıydı sanırım modart inceleme yappmıstı beğenmişti yanlıs hatırlamıyorsam

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat
fiyat ve saf güçte 6700xt alıyor benim gözlemimle , fakat araya dlss ve fsr girdiği zaman işler biraz değişiyor, ben normalde alacak olsam düşünmeden 6700xt alırdım driver sorunları benim için problem değil fakat birkere dlss kullandım o zehri aldım bırakasım gelmiyor :D

FH4 oynadın mı pc de eğer oynadıysan aldığın performans nedir ultra yapmışsındır illaki
Fh5 de ultra ayarlarda 120fps alıyorum

xCrane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa Aydın

Forza horizon diyorsan o oyunu rahat oynarsın battlefield1 warzone2 hunt gibi oyunlar oynadım ultra ayarlarda gayet keyifli

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

Knk 2 sistem de PSU yu ve kasayı yükseltip al

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
2. kasanın beyamıydı sanırım modart inceleme yappmıstı beğenmişti yanlıs hatırlamıyorsam
Kasanın hava akışı iyiyse dediğim gibi düşünülebilir ama ilk sistem performansta önde olacaktır. Dlss iyi bir teknoloji olsa da rtx pek mühim değil şu anda gözümde. 6700xt + r5 5600 ile dlss çok elzem olmayacaktır, saf performans bence tatmin edici olur. Ben ilk sistem derim, nvidia veya mini kasaya özel ilgin yoksa ilki bence daha iyi seçenek. Kendin rahat edeceğin, gözünün diğerinde kalmayacağını bildiğin sistemi tercih et. Hayırlı olsun şimdiden.

QRuder

80+ Silver
Bir tane de monitör ekleyelim sadece bu ikisinden birini seçin
1.MONİTÖR

2.MONİTÖR

şu MSI monitörün bir türlü arkasından fotoğraf bulamadım bulabilecek var mı

Knk 2 sistem de PSU yu ve kasayı yükseltip al
Kasanın hava akışı iyiyse dediğim gibi düşünülebilir ama ilk sistem performansta önde olacaktır. Dlss iyi bir teknoloji olsa da rtx pek mühim değil şu anda gözümde. 6700xt + r5 5600 ile dlss çok elzem olmayacaktır, saf performans bence tatmin edici olur. Ben ilk sistem derim, nvidia veya mini kasaya özel ilgin yoksa ilki bence daha iyi seçenek. Kendin rahat edeceğin, gözünün diğerinde kalmayacağını bildiğin sistemi tercih et. Hayırlı olsun şimdiden.
Şu anki fiyatlarını baz alarak değerlendirin

Son düzenleme:
Top Bottom