Neler Yeni

Tüm Whatsapp mesajlarım silindi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzhan Kılıç
Az önce WhatsApp'a girdiğimde tüm sohbetlerimin medyalarımın her şeyimin silindiğini gördüm. Ama WhatsApp hala yüksek boyut kaplıyor mesajlar benim için çok önemli. Sizce neden olmuş olabilir? Hiçbir şey silmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sohbet yedeğine giriyorum eskiden 4 5 GB gösterirdi şimdi 100 MB gösteriyor bir anda oldu hepsi. Uygulama ayarları böyle ve msgstore dosyaları var elimde 240 MB bu bir işe yarar mı?

WhatsApp hala yüksek MB kapliyor. Fakat sohbetlerimin hiçbiri yok

Ekler

• Screenshot_2023-07-23-17-31-10-330_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2023-07-23-17-31-10-330_com.miui.securitycenter.jpg
    247.7 KB · Hit: 38

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Az önce WhatsApp'a girdiğimde tüm sohbetlerimin medyalarımın her şeyimin silindiğini gördüm. Ama WhatsApp hala yüksek boyut kaplıyor mesajlar benim için çok önemli. Sizce neden olmuş olabilir? Hiçbir şey silmedim.

Sohbet yedeğine giriyorum eskiden 4 5 GB gösterirdi şimdi 100 MB gösteriyor bir anda oldu hepsi. Uygulama ayarları böyle ve msgstore dosyaları var elimde 240 MB bu bir işe yarar mı?

WhatsApp hala yüksek MB kapliyor. Fakat sohbetlerimin hiçbiri yok
acaba ayarlardan whatsapp verilerinimi temizledin bence whatsappı sil tekrar yükle eğer yedekleme açıksa geri gelir mesajlar google hesabından

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzhan Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
acaba ayarlardan whatsapp verilerinimi temizledin bence whatsappı sil tekrar yükle eğer yedekleme açıksa geri gelir mesajlar google hesabından
Verileri silsem WhatsApp o kadar yer kaplamazdı sanırım. WhatsApp'ı silmeden msgstore dosyalarını uygulamaya tanıtma şansım var mı başka çözümü yok mu

Top Bottom