Tüm zamanların en yüksek BITCOIN'i REKOR $67.000 🔥🔥

Alıntıyı görüntüle

Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarak ATH yaptı.
En son 64.874 en yüksek seviyesi olan Bitcoin yaklaşık 7 ay sonra tekrar en yüksek seviyesini kırdı.

Bitcoin'in önünde artık bomboş bir tablo var yükselmemesi için hiçbir sebep yok.

Bitcoin'de 100.000'leri yakında göreceğimizi düşünüyorum. (Yatırım tavsiyesi değildir.)
Sistemler gg hayirli olsun arkadaslar

Aylardır ekran kartı almayı bekliyorum galiba sistemin kalanınıda satıp hazır sistem alcam bilgisayar toplamak isteyen arkadaşlara başarılar

ETH 4.100 dolar. Neden mining yapıyorlar diyorsunuz, bence cevabı ortada:)
Adamlar 500 milyara ev alıp 1 milyara kira veriyorlar, 6-7k ya tek bir kart alıp 1k kazanabiliyorsun...
ve gittikçe artacak. Yıllar geçtikçe daha çok yükselecek. 1 kuruş bile etmeyen zamanlardan bu zamana geldi ise çok daha yükseleceğini tahmin ediyorum.

Lhr Kilitli Rtx 3000 Serisi Ailesinin %85 %90'lara kadar kilitlerinin kırıldığını varsayarsak Sistemler Kartlar GG.
Alıntıyı görüntüle
Çok saçma bir şey var. Lhr V2 nin kilidi kırılmadan öncede bunların fiyatı yüksekti? Lhr li kartların fiyatının düşmesi gerekmezmiydi? Ama o zamanda bir düşüş olmadı.

Sıra ethereumda :')
Umarım. Kaç gündür yerinde sayıyor ufak bir kıpırdanma var gibi şuan. ATH görmek istiyorum artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok saçma bir şey var. Lhr V2 nin kilidi kırılmadan öncede bunların fiyatı yüksekti? Lhr li kartların fiyatının düşmesi gerekmezmiydi? Ama o zamanda bir düşüş olmadı.
Mining son 4 aydır o günkü kurla günde 30MH/2$ kazandırıyor. Bu şuan da böyle ETH 1700 dolarken de böyleydi.

Yani bu olayların sebebinin mining olduğunu hiç sanmıyorum.

vay vay

Key coin 10 kat fırlayacak diyorlar çoğu yerde.
ETH'de fırlarsa şaşmam.
Key coin fırlayacak yazanların hepsi bot. Investing'de gördün sanırım iki güç günde bir gelip farklı coin ismi veriyor o botlar. Dikkat etmekte fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,823
Üyeler
174,018
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri