Neler Yeni

Turabi'nin Wine Me Dine Me Şarkısı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Videoyu yukarıya bıraktım, bence gayet başarılı bir yapım. Yapanın elini emeğini seveyim.

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Burak
erisim engeli vs. diyorlardı buna

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
erisim engeli vs. diyorlardı buna
Yakında gelecektir. Daha aziz devletimiz farkına varmamıştır veya inceleme yaparken kahkaha tufanına kapılmış olabilirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
...
Hiç dinlemedim. Hakkında olumlu bir söz de duymadım. Belki de en iyisini ben yaptım. Sadece, birinin paylaştığı kısa bir videodan duydum o da 3 saniye falandı. Bir şeye benzettim ama şu an hatırlamıyorum.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hiç dinlemedim. Hakkında olumlu bir söz de duymadım. Belki de en iyisini ben yaptım. Sadece, birinin paylaştığı kısa bir videodan duydum o da 3 saniye falandı. Bir şeye benzettim ama şu an hatırlamıyorum.
Erotik arabesk'i piyasaya sürmüş hocam.

Guck Fosu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Talha Yıldırım
şarkı ilahi gibi başlayıp malum sitenin ana sayfasına dönüyor ve herkes şarkıyı nice greek,turabiki diye linçlemeye başladı bile

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
şarkı ilahi gibi başlayıp malum sitenin ana sayfasına dönüyor ve herkes şarkıyı nice greek,turabiki diye linçlemeye başladı bile
OIRFNEWOFMVWEPQMFPSADMFPASDMFPASDMFPASD PATLADIM BUNA

Skips

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Skips
30 yıldır müzik camiasındayım. İlk defa böyle bir ses böyle bir parça dinliyorum. Turabi beyefendi harika bir iş çıkarmış.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
şarkının ilk 20 saniyesi ve 50. saniyesinden başlayıp 1. dakika 10. saniyeye kadar olan yeri dinleyin ne dediğimi ciddi şekilde anlayacaksınız
hocam
kulaklarım kızardı.
sanırım dinleyemeyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 yıldır müzik camiasındayım. İlk defa böyle bir ses böyle bir parça dinliyorum. Turabi beyefendi harika bir iş çıkarmış.
katılıyorum

Guck Fosu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Talha Yıldırım
yalnız artık sosyal medyada turabiki olarak adlandırılıyor bizdemi o akıma katılsak :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,542
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom