Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Bütçe kaç kanki sana yardımcı olalım.Sağolun arkadaşlar gecenin bu vaktinde yardımcı olduğunuz için
Bütçe kaç kanki sana yardımcı olalım.Sağolun arkadaşlar gecenin bu vaktinde yardımcı olduğunuz için
1500 civarıBütçe kaç kanki sana yardımcı olalım.
evet hocam öğrendiğim iyi oldu bu markadan uzak duracağım 2.el gigabayte gtx750 var 1250tl olmazsa ona bakacağımHocam TurboX markası almayın, aldırtmayın. Bu tarz ekran kartları genelde çin malı olarak alıp kendi markalarını basıyorlar. Başka ürünlerinde'de aynı şekil.
Bak güç kaynağı yükseltme imkanı bulursan 500w, Gtx 760 1200tl civarına bulunuyor, 950'de öyle. Biraz zorlarsan 1400 civarına 960 2gb bulabilirsin. Gtx 950'de psu yükseltmeye gerek yok ama ek 6 pin güç girişi istiyor.1500 civarı
hocam bahsettiğiniz kartların 2.elini bu fiyatlara bulabileceğimi söylüyorsunuz doğru mudur?Bak güç kaynağı yükseltme imkanı bulursan 500w, Gtx 760 1200tl civarına bulunuyor, 950'de öyle. Biraz zorlarsan 1400 civarına 960 2gb bulabilirsin. Gtx 950'de psu yükseltmeye gerek yok ama ek 6 pin güç girişi istiyor.
Sarı siteden Gtx960'ı pazarlık ederek 1400tl'ye aldım.hocam bahsettiğiniz kartların 2.elini bu fiyatlara bulabileceğimi söylüyorsunuz doğru mudur?
Mesaj otomatik birleştirildi:
çünkü aliexpresste tek var bahsettiğiniz kartların fiyatları
At kankahocam link bırakmak yasak mı size bir kaç tane ekran kartı göstermek istiyorum
MSI 950'yi pazarlıkla 1250 civarına almaya çalış yok derse 1300-1350 dene. 760'a 1250'den fazla para verme.Ä°kinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da Ä°kinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.comÄ°kinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da Ä°kinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.comÄ°kinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.com
Evga olan çok iyi kart. Düz 1300 yaparsa al bence.MSI 950'yi pazarlıkla 1250 civarına almaya çalış yok derse 1300-1350 dene. 760'a 1250'den fazla para verme.
2 kartıda favoriledim peki 2.sininde güç girişi aynı mıMSI 950'yi pazarlıkla 1250 civarına almaya çalış yok derse 1300-1350 dene. 760'a 1250'den fazla para verme.
Evga olan çok iyi kart. Düz 1300 yaparsa al bence.
EVGAda güç girişi yok, MSI'da var. O yüzden dedim ya EVGA al diye.Sağolun hocam son bir şey soracağım msi 950 için bana psu önerir misiniz güç girişinden vs pek anlamamda
2 kartıda favoriledim peki 2.sininde güç girişi aynı mı