- Konu Sahibi Konu Sahibi
emin misiniz hocam 2.görsele bakın 8 pinli güç girişi varEVGAda güç girişi yok, MSI'da var. O yüzden dedim ya EVGA al diye.
emin misiniz hocam 2.görsele bakın 8 pinli güç girişi varEVGAda güç girişi yok, MSI'da var. O yüzden dedim ya EVGA al diye.
Benim hatam. MSI'da olmaması lazım. Ters olmuşemin misiniz hocam 2.görsele bakın 8 pinli güç girişi var
estaffurullah hocam bu saatte benimle uğraşıyorsunuz hakkınızı helal edinBenim hatam. MSI'da olmaması lazım. Ters olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisinde de var hocam. Ben yanlış karta bakmışım. Kafa kalmadı bu saatte. Yanlış bilgi için özür diliyorum.
Hocam Gtx750 ile Gtx950 arasında dağlar var. O yüzden Bence girişin. PSU'yu da 2. el bakın 400 veya 450W Gtx950 için yeterli olacaktır fazlasıyla.Platoon Pl-9258 350w Power Supply 12cm Geniş Fan Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Platoon Pl-9258 350w Power Supply 12cm Geniş Fan Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comHADRON EKRAN KARTI SATA POWER KABLO 8 PIN HDX-5504 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HADRON EKRAN KARTI SATA POWER KABLO 8 PIN HDX-5504 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
şu 2 ürünü alıp üzerine gtx 950 alsam bilgisayarıma uyar demi ona göre yol çizeceğim
estaffurullah hocam bu saatte benimle uğraşıyorsunuz hakkınızı helal edin
Veya en iyisi direkt şunu alayım uğraşmayayım ekstra işlerle https://dolap.com/urun/gigabyte-siyah-bilgisayar-bilesenleri-yeni-h2lkktkc-209809093