conveyor belt overlord
80+ Silver
X-xboxya sonunda turbox cbox x le biten markalar genellikle tehlikelidir
X-xboxya sonunda turbox cbox x le biten markalar genellikle tehlikelidir
Bi gün çok param olurda bu pc dolandırıcılarının hepsi ile uğraşmak istiyorum yazık ya araştırdın diyebiliriniz ama ya adamın işi çok yoğunsa ve bilgisi hiç yoksa ne olacak yazık gerçektenNe yazık ki biri yine aynı tuzağa düşmüş sizde yorumlara devam ederseniz iyi olur arkadaşlar.
Bende.Videoyu tamamen izlediginiz zaman ilk defa pc almış birisi oldugunu anlatsınız zaten. Üzüldüm arkadas adına bir de mutlu mutlu açıyor parçaları.
Toz tutmayacağı için senden benden kolay olacakBeyler şimdi bu adam bu kasanın içini nasıl temizleyecek merak ediyorum.
içerisi hamam gibi olucakBi gün çok param olurda bu pc dolandırıcılarının hepsi ile uğraşmak istiyorum yazık ya araştırdın diyebiliriniz ama ya adamın işi çok yoğunsa ve bilgisi hiç yoksa ne olacak yazık gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Toz tutmayacağı için senden benden kolay olacak
Kinetix:ya sonunda turbox cbox x le biten markalar genellikle tehlikelidir
HyperX ?ya sonunda turbox cbox x le biten markalar genellikle tehlikelidir
Videoyu ilk izlediğimde üzülmüştüm açıkcası. Fakat youtube a girip yorumları okuduktan sonra bütün hislerim değişti. Şu an iyi olmuş hak etmişler kafasındayım. Yorumlarda herkezin paranı çöpe atma, sistem kötü iade et demesine rağmen ısrarla sistemin iyi olduğunu ve fiyatını hak ettiğini savunmuşlar. Umarım o yorumları okuyup bunlara inanıp bu sistemi alarak parasını çöpe atan başkaları olmaz.Ne yazık ki biri yine aynı tuzağa düşmüş sizde yorumlara devam ederseniz iyi olur arkadaşlar.
genellike!HyperX ?
Şaka yaptım bee.genellike!
Yanlış bilmiyorsam eskiden bilgisayar alınca yan kapağını çıkarınca garanti bozuluyordu.lan garanti bozulur diye adam temperli camı açmadı ya lan ahahaha