Neler Yeni

Turbox ve izoly

Zeusx00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Korkmaz
Merhaba size 1 haftadır başımdan geçen olaylari anlatacağım. Benim bir arkadaşım PC alacak ve bütçesi 2k union bafir adam sistemini gösterdik monitör yok dedi. Geri internet kafeden alacaktı PC yi arkadaşı da alma demiş geri bu arkadaşıma turbox sistem al diyorlar 5 6 kişi şimdi bu cahil kesime ne kadar küfür etsem az.
Demem o ki cahil insanlar ile muhattap bile olmayın.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Merhaba size 1 haftadır başımdan geçen olaylari anlatacağım. Benim bir arkadaşım PC alacak ve bütçesi 2k union bafir adam sistemini gösterdik monitör yok dedi. Geri internet kafeden alacaktı PC yi arkadaşı da alma demiş geri bu arkadaşıma turbox sistem al diyorlar 5 6 kişi şimdi bu cahil kesime ne kadar küfür etsem az.
Demem o ki cahil insanlar ile muhattap bile olmayın.
Kendim ettim kendim buldum türküsünü atarsın arkadaşına

SycsıoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Hasan uluk
Dostum sen uyarmışsın zaten söylenebilecek fazla bir şey yok biraz gerek internet gerek çevresinden araştırsa insanlar böyle şeylere gerek kalmayacak zaten.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Forumları falan göster ya. 500TL Daha koysun monitörlü öneririz.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Turbox hakkında ilginç bir detay paylaşayım. Yunanistan'da baya satış yapan bir marka. Hatta Monster'ın birebir aynı kasası ve özellikte bir laptopunu Turbox markası altında görmüştüm. Yunanistan'daki Turbox ürünleri nisbeten F/P idi. Buradakiler çöp.

Zeusx00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum sen uyarmışsın zaten söylenebilecek fazla bir şey yok biraz gerek internet gerek çevresinden araştırsa insanlar böyle şeylere gerek kalmayacak zaten.
Arkadaş sevdiğim bir kişi ondan böyle bir hata yapmasını istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turbox hakkında ilginç bir detay paylaşayım. Yunanistan'da baya satış yapan bir marka. Hatta Monster'ın birebir aynı kasası ve özellikte bir laptopunu Turbox markası altında görmüştüm. Yunanistan'daki Turbox ürünleri nisbeten F/P idi. Buradakiler çöp.
Hocam biz keriz olduğumuz için sıkıntı yok baksana 6 ve daha fazla kişi 1300 TL için iyi demiş sisteme

Ya işte diğer arkadaşlar çok sıkıntı hepsi turbox al diyor

Reis 2k asmqyacak şekilde set halinde bir PC nin linkini atar misin? Arkadaşı ikna ettim

Son düzenleme:

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaş sevdiğim bir kişi ondan böyle bir hata yapmasını istemiyorum

Hocam biz keriz olduğumuz için sıkıntı yok baksana 6 ve daha fazla kişi 1300 TL için iyi demiş sisteme

Ya işte diğer arkadaşlar çok sıkıntı hepsi turbox al diyor

Reis 2k asmqyacak şekilde set halinde bir PC nin linkini atar misin? Arkadaşı ikna ettim
2035TL Ediyor toplam Mouse falan olmadan. Her şeyden kıstım. Biraz daha biriktirsin adam gibi alsın.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Sen turboxa mı laf ettin vatan haini turbox en fepe firmadır.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Şimdi arkadaşa şunu diyin bu sistem ile hiçbirşey oynayamazsın para tuzağı ve 10 sene öncesinin işlemcileri ikinci el alıp satıyorlar.Az para birikitirp daha iyisini toplarız de.

Top Bottom