Turbox ve izoly

Zeusx00

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba size 1 haftadır başımdan geçen olaylari anlatacağım. Benim bir arkadaşım PC alacak ve bütçesi 2k union bafir adam sistemini gösterdik monitör yok dedi. Geri internet kafeden alacaktı PC yi arkadaşı da alma demiş geri bu arkadaşıma turbox sistem al diyorlar 5 6 kişi şimdi bu cahil kesime ne kadar küfür etsem az.
Demem o ki cahil insanlar ile muhattap bile olmayın.

Merhaba size 1 haftadır başımdan geçen olaylari anlatacağım. Benim bir arkadaşım PC alacak ve bütçesi 2k union bafir adam sistemini gösterdik monitör yok dedi. Geri internet kafeden alacaktı PC yi arkadaşı da alma demiş geri bu arkadaşıma turbox sistem al diyorlar 5 6 kişi şimdi bu cahil kesime ne kadar küfür etsem az.
Demem o ki cahil insanlar ile muhattap bile olmayın.
Kendim ettim kendim buldum türküsünü atarsın arkadaşına

Forumları falan göster ya. 500TL Daha koysun monitörlü öneririz.

Turbox hakkında ilginç bir detay paylaşayım. Yunanistan'da baya satış yapan bir marka. Hatta Monster'ın birebir aynı kasası ve özellikte bir laptopunu Turbox markası altında görmüştüm. Yunanistan'daki Turbox ürünleri nisbeten F/P idi. Buradakiler çöp.

Dostum sen uyarmışsın zaten söylenebilecek fazla bir şey yok biraz gerek internet gerek çevresinden araştırsa insanlar böyle şeylere gerek kalmayacak zaten.
Arkadaş sevdiğim bir kişi ondan böyle bir hata yapmasını istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Turbox hakkında ilginç bir detay paylaşayım. Yunanistan'da baya satış yapan bir marka. Hatta Monster'ın birebir aynı kasası ve özellikte bir laptopunu Turbox markası altında görmüştüm. Yunanistan'daki Turbox ürünleri nisbeten F/P idi. Buradakiler çöp.
Hocam biz keriz olduğumuz için sıkıntı yok baksana 6 ve daha fazla kişi 1300 TL için iyi demiş sisteme

Ya işte diğer arkadaşlar çok sıkıntı hepsi turbox al diyor

Reis 2k asmqyacak şekilde set halinde bir PC nin linkini atar misin? Arkadaşı ikna ettim

Son düzenleme:
Arkadaş sevdiğim bir kişi ondan böyle bir hata yapmasını istemiyorum

Hocam biz keriz olduğumuz için sıkıntı yok baksana 6 ve daha fazla kişi 1300 TL için iyi demiş sisteme

Ya işte diğer arkadaşlar çok sıkıntı hepsi turbox al diyor

Reis 2k asmqyacak şekilde set halinde bir PC nin linkini atar misin? Arkadaşı ikna ettim
2035TL Ediyor toplam Mouse falan olmadan. Her şeyden kıstım. Biraz daha biriktirsin adam gibi alsın.

Şimdi arkadaşa şunu diyin bu sistem ile hiçbirşey oynayamazsın para tuzağı ve 10 sene öncesinin işlemcileri ikinci el alıp satıyorlar.Az para birikitirp daha iyisini toplarız de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,821
Üyeler
191,174
Son üye
oguzcnzngn
Geri