Neler Yeni

TÜRK FUTBOLU NEDEN KALİTESİZ?

Sorum başlıktaki gibi hocalarım.Süper Lig maçlarından hiç keyif almıyorum sanki futbol değil de başka bir şey izliyor muşum gibi hissediyorum.Ayrıca 4 Büyükler kendi genç futbolcularına yüksek süreler değil de 1-2 dk taş çatlasa 4-5 dk süre veriyor ve bu beni üzüyor.İpswich-Brentford maçının özetini izledim Allah Çarpsın Süper Lig'in sokuk derbilerinden daha keyifli.Neden böyle bilmiyorum.Ayrıca fark ettiniz mi bilmiyorum 4 büyüklerin hiç yerli adam akıllı forveti yok Trabzonspor'daki Enis Destan dışında oda performansı düştü.Peki biz neden 30+ futbolcuları transfer etmek yerine gençlere şans vermiyoruz? Daha doğrusu neden vermekten korkuyoruz? Ligimizin Premier Lig'den eksiği ne bir türlü anlamıyorum.Gerçekten üzülüyorum elin Ülkesinin ligi bizimkinden daha iyi olunca..🙁😖

NNova.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hasan Genc
''Ligimizin Premier Lig'den eksiği ne bir türlü anlamıyorum''

BAĞIRTTI

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
Sorum başlıktaki gibi hocalarım.Süper Lig maçlarından hiç keyif almıyorum sanki futbol değil de başka bir şey izliyor muşum gibi hissediyorum.Ayrıca 4 Büyükler kendi genç futbolcularına yüksek süreler değil de 1-2 dk taş çatlasa 4-5 dk süre veriyor ve bu beni üzüyor.İpswich-Brentford maçının özetini izledim Allah Çarpsın Süper Lig'in sokuk derbilerinden daha keyifli.Neden böyle bilmiyorum.Ayrıca fark ettiniz mi bilmiyorum 4 büyüklerin hiç yerli adam akıllı forveti yok Trabzonspor'daki Enis Destan dışında oda performansı düştü.Peki biz neden 30+ futbolcuları transfer etmek yerine gençlere şans vermiyoruz? Daha doğrusu neden vermekten korkuyoruz? Ligimizin Premier Lig'den eksiği ne bir türlü anlamıyorum.Gerçekten üzülüyorum elin Ülkesinin ligi bizimkinden daha iyi olunca..🙁😖
Futboldaki lobicilik sistemi, bide bitmiş tükenmiş “YILDIZ” oyuncuları alma sevdasıda bunda dahil. Genç oyuncu takımda olsa şans verilmiyor, bütün maçlar KABAK tadı veriyor, en ufak fiziksel temasta faul çalınıyor.

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Eray Altınordu
Saçma sapan konu olmuş. Yetersiz altyapı eğitmi torpil vs. etkenler var. Galatasaray yakın sezonda genç ağırlıklı kadro kurdu az kalsın küme düşüyordu. Bir o liglerin altyapısından çıkan oyuncuların fiziklerine bak birde türkiye takımlarının. Ekonomi vs birsürü etken var.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,470
İsim
Oğuz
Hem iyi oyuncular yetiştiriyorlar. Hem iyi oyuncular alıyorlar. Hem siyasi parti yönetir gibi klüp yönetmiyorlar, işlerine bakıyorlar. Hem de paraları var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
''Ligimizin Premier Lig'den eksiği ne bir türlü anlamıyorum''

BAĞIRTTI
Ya dostum adamlarda olup bizde olmayan ne var? Oyuncu yetiştirme dışında.Neden bizimkilerin maçları leş ve sokukta onların ki kat kat iyi benim sorum bu.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Premier lig le bizim ligi kıyaslamak acayip bir kafa
Premier ligte liyakat var scout ekipleri çok geniş hayvan gibi sponsor ve reklam gelirleri var bazılarının şirketleri var hakemler kaliteli ve desteklediği takıma göre maça çıkartılıyor kulüplerin tesisleri kaliteli hocalar kaliteli daha nasıl bir fark olsun istiyorsun
Ya dostum adamlarda olup bizde olmayan ne var? Oyuncu yetiştirme dışında.Neden bizimkilerin maçları leş ve sokukta onların ki kat kat iyi benim sorum bu.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Premier lig le bizim ligi kıyaslamak acayip bir kafa
Premier ligte liyakat var scout ekipleri çok geniş hayvan gibi sponsor ve reklam gelirleri var bazılarının şirketleri var hakemler kaliteli ve desteklediği takıma göre maça çıkartılıyor kulüplerin tesisleri kaliteli hocalar kaliteli daha nasıl bir fark olsun istiyorsun
Kabullenemiyorum hocam.Onların Ligi'nin bizimkinden iyi olmasını kabul edemiyorum.

xrexy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Xrexy
Altyapı Eksiklikleri
Yönetim Sorunları
Yabancı Oyuncu Sınırı
Taktiksel Yetersizlik
Psikolojik Faktörler

bunların her biride bukadar kalitesiz yapıyor ve sürekli türkiyenin en güçlü takımlarının oynaması ile artık sıkmaya başladı zaten bende buyüzden bein üyeliğimi çektim.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Kabullenemiyorum hocam.Onların Ligi'nin bizimkinden iyi olmasını kabul edemiyorum.
kabullen ve maçları izleyip bu tiyatroya destek verme gayet basit bizde kimse ligi beğenmiyor maç olduğu vakit direkt kitlenip izliyorlar adamlara gelir vermeye devam edersen forma almaya devam edersen bu değirmen böyle dönmeye devam eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,129
Üyeler
160,953
Son üye
erner
Top Bottom