Neler Yeni

Türk Hava Yolları, yetiştirilmek üzere Pilot arıyor!

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Normal pilotaj okuyacaksan Eskişehir'i kazanman lazım sadece orası ücretsiz diye biliyorum diğerleri ücret alıyor. Sağlık koşulları cidden sert SHGM'nin anlaşmalı olduğu hastanelere giderek test yaptırabilirsin. İşsiz kalman zor sağlık koşullarından işi bırakmak zorunda kalsan bile firmalar özellikle THY gibi şirketler pilotlarını çok önemsiyor mutlaka başka departmanda görev vereceklerdir.

Gözünü çizdirirsin artarsa önemli değil kabul ediyorlar.
Pilotaj gidersem Eskişehir veya THK olur muhtemelen, onun dışında düşünmüyorum. Vakıf üniversiteleri de burslu kontenjandakileri karşılıyor diye bilgi verdi rehberlik hocamız ama emin değilim.
Teşekkürler bilgi için

Just reset

80+ Bronze
Normal pilotaj okuyacaksan Eskişehir'i kazanman lazım sadece orası ücretsiz diye biliyorum diğerleri ücret alıyor. Sağlık koşulları cidden sert SHGM'nin anlaşmalı olduğu hastanelere giderek test yaptırabilirsin. İşsiz kalman zor sağlık koşullarından işi bırakmak zorunda kalsan bile firmalar özellikle THY gibi şirketler pilotlarını çok önemsiyor mutlaka başka departmanda görev vereceklerdir.

Gözünü çizdirirsin artarsa önemli değil kabul ediyorlar.
Hocam bende pilot olmak istiyorum sizce hava harpa mi yoksa Eskişehir pilotaja mi gitmek daha mantıklı ? Ayriyeten pilot maaşları hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz

OnurCiftci26

80+ Bronze
Hocam bende pilot olmak istiyorum sizce hava harpa mi yoksa Eskişehir pilotaja mi gitmek daha mantıklı ? Ayriyeten pilot maaşları hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz
Askerliği seviyorsan hava harp'a gidilebilir zaten oradan emekli olanlarda sivile geçiyorlar.

Maaşlar şirketten şirkete değişkenlik gösterir yeni başlayan 50.000 alır en az, kaptanlar da 100.000 ve üstü kıdeme göre değişiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,603
Üyeler
164,029
Son üye
Lordmegatron
Top Bottom