Emeğinize sağlık hayırlı olsun türk yapımı uygun fiyata simülasyon vb tarzı oyunlarda bekleriz.Selam, Donanım Arşivi ve Technopat forumlarındaki arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün eleştirip tavsiyelerde bulunduğunuz korku oyunu "Şükür" yayınlandı. Oynadıktan sonra oyun hakkında düşüncelerinizi, tavsiyelerinizi yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz. Tekrardan Teşekkürler.
steam linki: https://store.steampowered.com/app/2183240/SUKUR/
Teşekkür ederim. bu konuyu önceki mesajımda belirttim. Daha sonraki projelerde global için projeler yapacağım. İlk projem olduğu için sevdiğim türden yapmak istedim.hayırlı olsun eline sağlık da yazılımcılara global olabilecek tarz oyunlara yönelmesini öneriyorum. Nerede Türk oyunu görsek hep cin şeytan bu aralar.
Yollayım hocamHayırlı olsun hocam bi hediye yollarsınız artık
Teşekkür ederim. Bundan sonra farklı temalarda geliştireceğim hocam.Emeğinize sağlık hayırlı olsun türk yapımı uygun fiyata simülasyon vb tarzı oyunlarda bekleriz.
inan bana sırf bu yüzden ve ezan introda değiştirildiğinden benim puanım en baba 0/10 olurOynamadım oyunun başlığından ve açıklamasından dini bir oyun olduğu görüyorum son zamanlarda çok fazla köy ve dini korku oyunu çıkmaya başladı ve çoğunlukla korku oyunu yapılıyor hikayesi güzel tarzda kısa indie oyunlar yapılabilir mesela daha çok tutar yayıncılara mail işlevi ile ulaşırsanız kesinlikle oynucaklardır ilk oyun projeniz olduğu için bir şey demiyorum fakat bu tür oyunlar beni sıkmaya başladı.
sırf bu yüzden türkler oyun yapınca ilgimi çekmiyor görmezden geliyorum @Latifxd bunu bir düşün deriminan bana sırf bu yüzden ve ezan introda değiştirildiğinden benim puanım en baba 4/10 olur