Neler Yeni

Türk Korku Oyunu Çıktı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Selam, Donanım Arşivi ve Technopat forumlarındaki arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün eleştirip tavsiyelerde bulunduğunuz korku oyunu "Şükür" yayınlandı. Oynadıktan sonra oyun hakkında düşüncelerinizi, tavsiyelerinizi yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz. Tekrardan Teşekkürler.

steam linki: https://store.steampowered.com/app/2183240/SUKUR/
Emeğinize sağlık hayırlı olsun türk yapımı uygun fiyata simülasyon vb tarzı oyunlarda bekleriz.

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
hayırlı olsun eline sağlık da yazılımcılara global olabilecek tarz oyunlara yönelmesini öneriyorum. Nerede Türk oyunu görsek hep cin şeytan bu aralar.
Teşekkür ederim. bu konuyu önceki mesajımda belirttim. Daha sonraki projelerde global için projeler yapacağım. İlk projem olduğu için sevdiğim türden yapmak istedim.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hayırlı olsun hocam bi hediye yollarsınız artık :D

djones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
asf asfas
hayırlı olsun inşallah emeğinin karşılığını alırsın

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Hediye edersen oynarız .d

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hayırlı olsun.

Strelok

80+ Silver
Oynamadım oyunun başlığından ve açıklamasından dini bir oyun olduğu görüyorum son zamanlarda çok fazla köy ve dini korku oyunu çıkmaya başladı ve çoğunlukla korku oyunu yapılıyor hikayesi güzel tarzda kısa indie oyunlar yapılabilir mesela daha çok tutar yayıncılara mail işlevi ile ulaşırsanız kesinlikle oynucaklardır ilk oyun projeniz olduğu için bir şey demiyorum fakat bu tür oyunlar beni sıkmaya başladı.
inan bana sırf bu yüzden ve ezan introda değiştirildiğinden benim puanım en baba 0/10 olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

inan bana sırf bu yüzden ve ezan introda değiştirildiğinden benim puanım en baba 4/10 olur
sırf bu yüzden türkler oyun yapınca ilgimi çekmiyor görmezden geliyorum @Latifxd bunu bir düşün derim

Son düzenleme:

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
vallah sistem gereksinimlerim gt740m i5 4600u 8gb ram oynatır mı oynatırsa bir hediyeni alırım vallah

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom