Neler Yeni

Türk Korku Oyunu Çıktı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
inan bana sırf bu yüzden ve ezan introda değiştirildiğinden benim puanım en baba 4/10 olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

sırf bu yüzden türkler oyun yapınca ilgimi çekmiyor görmezden geliyorum @Latifxd bunu bir düşün derim
Evet hocam anlıyorum sizi, sizin gibi düşünen başka oyuncular da var. Lakin bu tür korku oyunlarını seven bir kitle de var bunu unutmamak lazım.
Bende genelde bu tür oyunlar oynadığım için ilk projemde böyle bir oyun geliştirmek istedim. Ama ilerde farklı temalarda oyunlar yapmayı düşünüyorum. Düşüncelerin için teşekkür ederim.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
hayirli olsun fakat bu ülkedeki korku temalı oyun sevdası valla baydı artık. nereye baksam yeni korku oyunu yeni korku oyunu
baska seylere yonelin diyecegim oradada butce sorunu baslıyor sız de kendınızce haklısınız

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,597
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Değerli eleştirin için teşekkür ederim. Geliştirdiğim ilk oyun olduğu için globalden ziyade Türkiye pazarına çalışmak istedim. Bu tür korku oyunlarını da çok seven oynayıcı topluluğu olduğu için yaptım. Zamanla farklı temalarda oyun geliştireceğim. Teşekkürler
Eray gibi yayıncılara yayında denemeleri için teklif götürmelisin bir şekilde ulaş

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
yiğit karaca

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
hayirli olsun fakat bu ülkedeki korku temalı oyun sevdası valla baydı artık. nereye baksam yeni korku oyunu yeni korku oyunu
baska seylere yonelin diyecegim oradada butce sorunu baslıyor sız de kendınızce haklısınız
Evet hocam siz de haklısınız.

ErenMaiky

80+ Silver
biz 13 liraya oyunu satın aldık diyelim direk sana 13 tlmi geliyor kesintilimi geliyor merak ettim :)

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
biz 13 liraya oyunu satın aldık diyelim direk sana 13 tlmi geliyor kesintilimi geliyor merak ettim :)
Hocam onu şuanlık ben de anlamadım.😅 Ama büyük ihtimalle Türkiye pazarında kesilmeden direkt geliyor.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
hayırlı olsun korku oyunlarını hiç oynamam sevmemde ama fiyatı makul oldu için ve gelişmen için cs de kasa düşünce alıcam oyununu dostum

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
hayırlı olsun korku oyunlarını hiç oynamam sevmemde ama fiyatı makul oldu için ve gelişmen için cs de kasa düşünce alıcam oyununu dostum
Eyvallah hocam şimdiden.

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
ilkay çam
yeni pc aldım ben de oyunu deneyeceğim ama korkuyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç