Strelok
80+ Silver
oynatır merak etmevallah sistem gereksinimlerim gt740m i5 4600u 8gb ram oynatır mı oynatırsa bir hediyeni alırım vallah
oynatır merak etmevallah sistem gereksinimlerim gt740m i5 4600u 8gb ram oynatır mı oynatırsa bir hediyeni alırım vallah
ui hediye bekleyyyelim o zamanoynatır merak etme
Evet hocam anlıyorum sizi, sizin gibi düşünen başka oyuncular da var. Lakin bu tür korku oyunlarını seven bir kitle de var bunu unutmamak lazım.inan bana sırf bu yüzden ve ezan introda değiştirildiğinden benim puanım en baba 4/10 olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
sırf bu yüzden türkler oyun yapınca ilgimi çekmiyor görmezden geliyorum @Latifxd bunu bir düşün derim
Eray gibi yayıncılara yayında denemeleri için teklif götürmelisin bir şekilde ulaşDeğerli eleştirin için teşekkür ederim. Geliştirdiğim ilk oyun olduğu için globalden ziyade Türkiye pazarına çalışmak istedim. Bu tür korku oyunlarını da çok seven oynayıcı topluluğu olduğu için yaptım. Zamanla farklı temalarda oyun geliştireceğim. Teşekkürler
hayırlı olsunSelam, Donanım Arşivi ve Technopat forumlarındaki arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün eleştirip tavsiyelerde bulunduğunuz korku oyunu "Şükür" yayınlandı. Oynadıktan sonra oyun hakkında düşüncelerinizi, tavsiyelerinizi yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz. Tekrardan Teşekkürler.
steam linki: https://store.steampowered.com/app/2183240/SUKUR/
Evet hocam siz de haklısınız.hayirli olsun fakat bu ülkedeki korku temalı oyun sevdası valla baydı artık. nereye baksam yeni korku oyunu yeni korku oyunu
baska seylere yonelin diyecegim oradada butce sorunu baslıyor sız de kendınızce haklısınız
Hocam onu şuanlık ben de anlamadım. Ama büyük ihtimalle Türkiye pazarında kesilmeden direkt geliyor.biz 13 liraya oyunu satın aldık diyelim direk sana 13 tlmi geliyor kesintilimi geliyor merak ettim
Eyvallah hocam şimdiden.hayırlı olsun korku oyunlarını hiç oynamam sevmemde ama fiyatı makul oldu için ve gelişmen için cs de kasa düşünce alıcam oyununu dostum