Sir Cem T-oker
80+ Gold
Oyunu biraz deneme fırsatım oldu. Gerçekten arkadaki kuş sesi ve “kapı gıcırtıları” beni benden aldı. Sesler oyuna yakışmış diyebilirim. Baştaki ezan sesi denildiği kadar rahatsız etmiyor. Böyle oyunlarda alışılmış bir şey sonuçta. Onun dışında bizi korkutan değişik “varlıklar” biraz zayıf olmuş.(pek beğenmedim(ama kesinlikle gelişir.)) Şu oyuncak fabrikasındaki yaratık gibi bizi kovalasa gerçekten çok güzel olur .d diyeceklerim bu kadar. Alıp deneyebilirsiniz. Mobil platformlara gelirse oyunun indirme sayıları daha fazla artar.
Bu oyun biraz daha mobile yakışır. Üstüne ekleyip çok daha güzel bir pc oyunu yapabilirsiniz. Oyun için teşekkürler
Bu oyun biraz daha mobile yakışır. Üstüne ekleyip çok daha güzel bir pc oyunu yapabilirsiniz. Oyun için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı oyun mobil platformlara çıkarsa granny gibi olabilirOyunu biraz deneme fırsatım oldu. Gerçekten arkadaki kuş sesi ve “kapı gıcırtıları” beni benden aldı. Sesler oyuna yakışmış diyebilirim. Baştaki ezan sesi denildiği kadar rahatsız etmiyor. Böyle oyunlarda alışılmış bir şey sonuçta. Onun dışında bizi korkutan değişik “varlıklar” biraz zayıf olmuş.(pek beğenmedim(ama kesinlikle gelişir.)) Şu oyuncak fabrikasındaki yaratık gibi bizi kovalasa gerçekten çok güzel olur .d diyeceklerim bu kadar. Alıp deneyebilirsiniz. Mobil platformlara gelirse oyunun indirme sayıları daha fazla artar.