Neler Yeni

Türk Korku Oyunu Çıktı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Oyunu biraz deneme fırsatım oldu. Gerçekten arkadaki kuş sesi ve “kapı gıcırtıları” beni benden aldı. Sesler oyuna yakışmış diyebilirim. Baştaki ezan sesi denildiği kadar rahatsız etmiyor. Böyle oyunlarda alışılmış bir şey sonuçta. Onun dışında bizi korkutan değişik “varlıklar” biraz zayıf olmuş.(pek beğenmedim(ama kesinlikle gelişir.)) Şu oyuncak fabrikasındaki yaratık gibi bizi kovalasa gerçekten çok güzel olur .d diyeceklerim bu kadar. Alıp deneyebilirsiniz. Mobil platformlara gelirse oyunun indirme sayıları daha fazla artar.
Bu oyun biraz daha mobile yakışır. Üstüne ekleyip çok daha güzel bir pc oyunu yapabilirsiniz. Oyun için teşekkürler 😉
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu biraz deneme fırsatım oldu. Gerçekten arkadaki kuş sesi ve “kapı gıcırtıları” beni benden aldı. Sesler oyuna yakışmış diyebilirim. Baştaki ezan sesi denildiği kadar rahatsız etmiyor. Böyle oyunlarda alışılmış bir şey sonuçta. Onun dışında bizi korkutan değişik “varlıklar” biraz zayıf olmuş.(pek beğenmedim(ama kesinlikle gelişir.)) Şu oyuncak fabrikasındaki yaratık gibi bizi kovalasa gerçekten çok güzel olur .d diyeceklerim bu kadar. Alıp deneyebilirsiniz. Mobil platformlara gelirse oyunun indirme sayıları daha fazla artar.
Bu oyun biraz daha mobile yakışır. Üstüne ekleyip çok daha güzel bir pc oyunu yapabilirsiniz. Oyun için teşekkürler 😉
Aynı oyun mobil platformlara çıkarsa granny gibi olabilir

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı oyun mobil platformlara çıkarsa granny gibi olabilir
Değerli yorum ve eleştirilerin için teşekkür ederim. Geliştirmeye devam.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
korkmasam oynardım

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
almak için indirim değil zam bekleyeceğim :D ama oyunun güzel olduğuna eminim. Başarılar

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Selam, Donanım Arşivi ve Technopat forumlarındaki arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün eleştirip tavsiyelerde bulunduğunuz korku oyunu "Şükür" yayınlandı. Oynadıktan sonra oyun hakkında düşüncelerinizi, tavsiyelerinizi yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz. Tekrardan Teşekkürler.

steam linki: https://store.steampowered.com/app/2183240/SUKUR/
oyunda Cami varsa puanım 10 saz varsa 11(!)
Başarılarınızın devamını dilerim :D

Wstn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kenan Efe
Selam, Donanım Arşivi ve Technopat forumlarındaki arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün eleştirip tavsiyelerde bulunduğunuz korku oyunu "Şükür" yayınlandı. Oynadıktan sonra oyun hakkında düşüncelerinizi, tavsiyelerinizi yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz. Tekrardan Teşekkürler.

steam linki: https://store.steampowered.com/app/2183240/SUKUR/
Merhabalar sorum olacak cevaplarsanız sevinirim hep merak ettiğim şeydir
1. Sistem gereksinimlerini neye göre belirliyorsunuz
2. Oyuna eşli veya 4 kişilik mod gelecekmi

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
Merhabalar sorum olacak cevaplarsanız sevinirim hep merak ettiğim şeydir
1. Sistem gereksinimlerini neye göre belirliyorsunuz
2. Oyuna eşli veya 4 kişilik mod gelecekmi
Merhaba hocam.
1. Ben sistem gereksinimlerini belirlerken zorluk çektim. Çünkü oyunu çalıştırabileceğim birden fazla sistemim yok. O yüzden tahmin ve yaptığım oyuna benzer gereksinimleri yazdım. Ama büyük firmalar başka sistemlerde deneyerek belirliyorlar diye düşünüyorum.
2. Oyun hikaye tabanlı olduğu için uygun olmaz. Ama başka projelerimde neden olmasın.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Güzel oyuna benziyor. Elinize sağlık hocam. Steamde ingilizce desteğinin olmadığı yazıyor. Farklı diller ekleyecekmisiniz?

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
Status