Neler Yeni

Türk Korku Oyunu Çıktı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
Alacağım oyunu sanırım. Deneyelim bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elraenin oynadığı oyun değil mi bu
Yok hocam Elraen oynamadı umarım oynar. Size şimdiden İyi oyunlar

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Selam, Donanım Arşivi ve Technopat forumlarındaki arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün eleştirip tavsiyelerde bulunduğunuz korku oyunu "Şükür" yayınlandı. Oynadıktan sonra oyun hakkında düşüncelerinizi, tavsiyelerinizi yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz. Tekrardan Teşekkürler.

steam linki: https://store.steampowered.com/app/2183240/SUKUR/
konuyla alakasız ama steame oyun çıkartırken ne yapmanız gerekti hangi sıkıntılarla karşılaştınız biraz anlatabilir misiniz ?

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
konuyla alakasız ama steame oyun çıkartırken ne yapmanız gerekti hangi sıkıntılarla karşılaştınız biraz anlatabilir misiniz ?
Önce https://partner.steamgames.com/ buradan kendinize geliştirici hesabı alıyorsunuz 1430 TL.
Daha sonra steam sayfanızı düzenleyip ve projenizi steame gönderdikten sonra onaylanmasını bekliyorsunuz. Yapmanız gereken değişiklik vs var ise eposta ile iletişime geçiyorlar.
her şey onaylandıktan sonra 2 hafta bekliyorsunuz. Daha sonra dilediğiniz tarihte yayınlıyorsunuz.

Eğer başka konularda da yardım istersen Dc den yazabilirsin.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Önce https://partner.steamgames.com/ buradan kendinize geliştirici hesabı alıyorsunuz 1430 TL.
Daha sonra steam sayfanızı düzenleyip ve projenizi steame gönderdikten sonra onaylanmasını bekliyorsunuz. Yapmanız gereken değişiklik vs var ise eposta ile iletişime geçiyorlar.
her şey onaylandıktan sonra 2 hafta bekliyorsunuz. Daha sonra dilediğiniz tarihte yayınlıyorsunuz.

Eğer başka konularda da yardım istersen Dc den yazabilirsin.
aslında olur çünkü oyun geliştirmek gerçekten ilgimi çekiyor ve önümde uzun ve boş bir zamanım var o sürede ihtiyacım olan uygulamaları vs toparlayıp artık bu işe başlamayı istiyordum

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
aslında olur çünkü oyun geliştirmek gerçekten ilgimi çekiyor ve önümde uzun ve boş bir zamanım var o sürede ihtiyacım olan uygulamaları vs toparlayıp artık bu işe başlamayı istiyordum
Tamamdır hocam hakkımda kısmında dc ismim mevcut. Şimdiden başarılar.

MythPhantom

80+ Bronze
hocam crack ne zaman çıkacak haber bekliyorum dmbshhjbdsbhdsbdabshbdhsa

QRuder

80+ Silver
Selam, Donanım Arşivi ve Technopat forumlarındaki arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün eleştirip tavsiyelerde bulunduğunuz korku oyunu "Şükür" yayınlandı. Oynadıktan sonra oyun hakkında düşüncelerinizi, tavsiyelerinizi yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz. Tekrardan Teşekkürler.

steam linki: https://store.steampowered.com/app/2183240/SUKUR/
Güzel bir başlangıç. Hocam birde beni mazur görün ;bu fiyatın ne kadarını steam kesiyor ve size geçen kısmı ne kadar

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
Güzel bir başlangıç. Hocam birde beni mazur görün ;bu fiyatın ne kadarını steam kesiyor ve size geçen kısmı ne kadar
Estağfurullah hocam. O kadar detaylı göremiyorum ama, para banka hesabına geçeceği zaman banka kesiyormuş. Ama ne kadar bilmiyorum. Teşekkür ederim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,698
Üyeler
165,714
Son üye
goldenbuffalo
Top Bottom