Sana bile demedim onu Türkçe'nin korunmasından bahsediyorsun, ne anladığın var ne de doğru kullandığın. Git dil nedir, nasıl işler, diller farklı dillerden nasıl etkilenirler, diller nasıl değişirler bir öğren bence ya da ondan önce git Türkçe paragraf sorusu falan çözYazılarımda görüş ve sorularımda herhangi hakaret içerici kelime ve cümlelere yer vermediğim için,senin gibi ''Sizi gidi cahiller'' yazarak hakaret eden ve cümle kuran birinin yazdıklarını ve yazacaklarını zaten anlamak istemem konuşmak tartışmakta istemem.Sen en iyisi sana senin gibi hakaret edebilecek birini bulup birbirinize yada birilerine cahil diye hitap edip konuşabilecek ''akıllı'' arkadaş yada iletişim kurabileceğin ''akıllı'' birilerini bul.Haklısın evet ben seni anlamıyorum-anlasamda anlayamıyorum.Sen ''akıl üstüsün'' çünkü.Yolunda başarılar.
Yazılarımda görüş ve sorularımda herhangi hakaret içerici kelime ve cümlelere yer vermediğim için,senin gibi ''Sizi gidi cahiller'' yazarak hakaret eden ve cümle kuran birinin yazdıklarını ve yazacaklarını zaten anlamak istemem konuşmak tartışmakta istemem.Sen en iyisi sana senin gibi hakaret edebilecek birini bulup birbirinize yada birilerine cahil diye hitap edip konuşabilecek ''akıllı'' arkadaş yada iletişim kurabileceğin ''akıllı'' birilerini bul.Haklısın evet ben seni anlamıyorum-anlasamda anlayamıyorum.Sen ''akıl üstüsün'' çünkü.Yolunda başar
Sana da başka acılar tattırmasın bilader.Ne büyük acın varmış usta. Allah başka dert vermesin.
Sana bile demedim onu Türkçe'nin korunmasından bahsediyorsun, ne anladığın var ne de doğru kullandığın. Git dil nedir, nasıl işler, diller farklı dillerden nasıl etkilenirler, diller nasıl değişirler bir öğren bence ya da ondan önce git Türkçe paragraf sorusu falan çöz
K ingilizcede 1000 katını ifade eder.Şu yardım,öneri,danışmak .... vs vs... konularında X bir şey alacağım 16k tutar mı? Y bir şeyin fiyatı 5k sizce nasıl?Sizce bu x şey bilmem kaç k eder mi? konu başlığı açıp bu açılan ''K'' adı altındaki yorumlara da 'K' olarak cevap veren vatan evlatlarına yazıyorum.Size bu ''K'' mevzusunu kim empoze etti?Nereden çıktı bu ''K''?Nereden alıştınız siz bu ''K''ya?Nedir bunun çıkış türeme hikayesi? TL ile aldığınız ürünleri 'K' ile gerçek hayatta tanımlanmayan geçerliliği olmayan bu abuk subuk ifadenin- dünyanın hiç bir yerinde-ülkesinde geçerliliği olmayan- bu 'K'nin ısrarla ve virüs gibi yayılıp kullanılmasının amacı nedir?16K yerine 16 bin TL yazmak çok mu zor?Alt tarafı boşlukta dahil 9 hece yazıp-tuşa dokunacaksın 3 hece yerine klavyende.Taş atıp elin kolun oran buran yorulmayacak.
1 TL=1 TL dir.
1 $ =13,65 Türk Lirası 20.02.2022 tarihi saat:21:02 de...........
1 € =15,45 Türk Lirası
1 ¥ (Çin yunanı)= 0,12 Türk Lirası
1 BIF (Burundi Frangı)==0,0068 Türk Lirası
........................................................................................
1 ''K'' = ==================================?????????? kaç (TL) ???????????????
Buyurun somut, kabul edilmiş, kullanılan, varolan,gerçek bir ''K'' ya dayalı somut ispatlı cevaplar bekliyorum.
"K" bir para birimi değilki hocam bir sayının 1000 ile çarpımını ifade ediyor sadece.Şu yardım,öneri,danışmak .... vs vs... konularında X bir şey alacağım 16k tutar mı? Y bir şeyin fiyatı 5k sizce nasıl?Sizce bu x şey bilmem kaç k eder mi? konu başlığı açıp bu açılan ''K'' adı altındaki yorumlara da 'K' olarak cevap veren vatan evlatlarına yazıyorum.Size bu ''K'' mevzusunu kim empoze etti?Nereden çıktı bu ''K''?Nereden alıştınız siz bu ''K''ya?Nedir bunun çıkış türeme hikayesi? TL ile aldığınız ürünleri 'K' ile gerçek hayatta tanımlanmayan geçerliliği olmayan bu abuk subuk ifadenin- dünyanın hiç bir yerinde-ülkesinde geçerliliği olmayan- bu 'K'nin ısrarla ve virüs gibi yayılıp kullanılmasının amacı nedir?16K yerine 16 bin TL yazmak çok mu zor?Alt tarafı boşlukta dahil 9 hece yazıp-tuşa dokunacaksın 3 hece yerine klavyende.Taş atıp elin kolun oran buran yorulmayacak.
1 TL=1 TL dir.
1 € =15,45 Türk Lirası
........................................................................................
Buyurun somut, kabul edilmiş, kullanılan, varolan,gerçek bir ''K'' ya dayalı somut ispatlı cevaplar bekliyorum.
Daha hece ile harf arasındaki farkı bilmiyorsun açtığın konuya bak.Şu yardım,öneri,danışmak .... vs vs... konularında X bir şey alacağım 16k tutar mı? Y bir şeyin fiyatı 5k sizce nasıl?Sizce bu x şey bilmem kaç k eder mi? konu başlığı açıp bu açılan ''K'' adı altındaki yorumlara da 'K' olarak cevap veren vatan evlatlarına yazıyorum.Size bu ''K'' mevzusunu kim empoze etti?Nereden çıktı bu ''K''?Nereden alıştınız siz bu ''K''ya?Nedir bunun çıkış türeme hikayesi? TL ile aldığınız ürünleri 'K' ile gerçek hayatta tanımlanmayan geçerliliği olmayan bu abuk subuk ifadenin- dünyanın hiç bir yerinde-ülkesinde geçerliliği olmayan- bu 'K'nin ısrarla ve virüs gibi yayılıp kullanılmasının amacı nedir?16K yerine 16 bin TL yazmak çok mu zor?Alt tarafı boşlukta dahil 9 hece yazıp-tuşa dokunacaksın 3 hece yerine klavyende.Taş atıp elin kolun oran buran yorulmayacak.
1 TL=1 TL dir.
1 € =15,45 Türk Lirası
Sanane bilader uymuyorum yazım kuralınaŞu yardım,öneri,danışmak .... vs vs... konularında X bir şey alacağım 16k tutar mı? Y bir şeyin fiyatı 5k sizce nasıl?Sizce bu x şey bilmem kaç k eder mi? konu başlığı açıp bu açılan ''K'' adı altındaki yorumlara da 'K' olarak cevap veren vatan evlatlarına yazıyorum.Size bu ''K'' mevzusunu kim empoze etti?Nereden çıktı bu ''K''?Nereden alıştınız siz bu ''K''ya?Nedir bunun çıkış türeme hikayesi? TL ile aldığınız ürünleri 'K' ile gerçek hayatta tanımlanmayan geçerliliği olmayan bu abuk subuk ifadenin- dünyanın hiç bir yerinde-ülkesinde geçerliliği olmayan- bu 'K'nin ısrarla ve virüs gibi yayılıp kullanılmasının amacı nedir?16K yerine 16 bin TL yazmak çok mu zor?Alt tarafı boşlukta dahil 9 hece yazıp-tuşa dokunacaksın 3 hece yerine klavyende.Taş atıp elin kolun oran buran yorulmayacak.
1 TL=1 TL dir.
1 € =15,45 Türk Lirası