Neler Yeni

Türk nete geçtim uygulama ve site erişim sorunu?

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
ben 12 gün önce giriyordum işte türk nete geçmeden önce :) hiç problem de yaşamadım açıkcası onun sebebini öğrenmek istiyorum desem ki 5 aydır giremiyorum diye haklısınız ama 12 gün oluyor :)
Dostum küçük sağlayıcılar bu DNSleri direkt ayarlıyor o yüzden rahatça giriyormuşsundur normalde yasaklı.

caneblat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
caneblat
dostlar selamalr, türk nete geçtim hızdan dolayı herhangi bir sıkıntı yok lakin daha önce girdiğim sitelere giremiyorum, kardeşlerim roblox oynuyor yada pinterest watpad gibi basit uygulama ve sitelere giremiyorlar ne benden ne de wifi ya bağlanıp kendi laptoplarından sebebi nedir bunun ne yapmam gerekiyor bilen varsa çok sevinirim
evet türknete geçince bendede öle oldu mecbur bazı sitelere vpn ile giriyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet
Bende Turknet de dns değiştirmek yetiyordu şimdi teknosanet geçtim dpi üzerinden engelliyorlar modeme zapreti kurdum bu seferde e-devlet ile anadolu üniversitesinde girmekte problem çekiyorum o yüzden zarpet ayar cekene kadar kullanmayacam

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Bende Turknet de dns değiştirmek yetiyordu şimdi teknosanet geçtim dpi üzerinden engelliyorlar modeme zapreti kurdum bu seferde e-devlet ile anadolu üniversitesinde girmekte problem çekiyorum o yüzden zarpet ayar cekene kadar kullanmayacam
Sjsksksksksk knk uydu net iyi miydi ne bilmiyorum valla yaw kablolu iyidir dedik iyice kısıtlandık, adamları aradım bir şey yaptılar bir iki site kendine geldi lan donanım arşivinr giremiyorum kendi netimle girdim şuan kafayı yicem sksksksjsjs

Top Bottom