Neler Yeni

Türknet mi? milenicom mu? fixnet mi?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Türk-netmi? milenicom mu? fixnet mi? dostlar araştırdım bu üçü arasında kaldım mevcutta kullandığım atlantis net, berbat ötesi bir duruma geldi 120 pingden aşağıyı görmedim son 3 aydır yok bizim sunucu iyi senin bilgisayar eski falan diyorlar çıldırtıyorlar beni ajksdakhjsdjas üstüne 300 tl olan faturayı da 450 tl gibi absürt bir rakam yaptılar halbuki kabloluda almıyorum uydunet, bizden başka kimse gelemez internet veremez bizim kadar iyi olamazlar falan diyorlar ayar ettiler çıkıcam valla karar verdim. altyapımda 35mb vdsl destekliyor kullanan memnun olan varsa bu üçünden birinin, lütfen bana ulaşın

oEnesQlf

80+ Silver
Türknet

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,383
İsim
Emre siyah
Turkneti öneririrm internet stabilitesi başarılı. Sormak istediğinizi sorabilirsiniz.

Reyconjeff

80+ Bronze
türknet

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turkneti öneririrm internet stabilitesi başarılı. Sormak istediğinizi sorabilirsiniz.
şuanda altyapım 35mb vdsl destekliyor brom kullanmak istiyorum ee kablosuza 450 vereceğime 500 kabloluya veririm. lakin bende vdsl modem yok bu 1. ikincisi türknetin de elinde modem yokmuş onu nasıl yapacağım

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,383
İsim
Emre siyah
şuanda altyapım 35mb vdsl destekliyor brom kullanmak istiyorum ee kablosuza 450 vereceğime 500 kabloluya veririm. lakin bende vdsl modem yok bu 1. ikincisi türknetin de elinde modem yokmuş onu nasıl yapacağım
2.elden bir modem alın işinizi görür

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,228
İsim
.
Türk-netmi? milenicom mu? fixnet mi? dostlar araştırdım bu üçü arasında kaldım mevcutta kullandığım atlantis net, berbat ötesi bir duruma geldi 120 pingden aşağıyı görmedim son 3 aydır yok bizim sunucu iyi senin bilgisayar eski falan diyorlar çıldırtıyorlar beni ajksdakhjsdjas üstüne 300 tl olan faturayı da 450 tl gibi absürt bir rakam yaptılar halbuki kabloluda almıyorum uydunet, bizden başka kimse gelemez internet veremez bizim kadar iyi olamazlar falan diyorlar ayar ettiler çıkıcam valla karar verdim. altyapımda 35mb vdsl destekliyor kullanan memnun olan varsa bu üçünden birinin, lütfen bana ulaşın
Türknet şuan nirvana kral

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,405
İsim
Yunus Şahin
Türknet iyi hoş da çok pahalı ya. Comnetten bende geçtim de fiyat yüzünden başka internete geçmeyi düşünüyorum. NETGsm'de iyi diyorlar. Bakabilirsin.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,228
İsim
.
knk normalde altyapı iyiydi deprem dolayı memlekette altyapı kalmadı en iyi de o olduğunu düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

öneriniz var mı brom hangisi işimi görür
Düşünmene gerek yok en iyisi o zaten

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,799
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
2 yıldır millenicom kullanıyorum soru varsa sorabilirsin, tek 1 defa bile müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalmadım 2 yıl boyunca

şahsen memnunum, tt altyapısını kullanıyor zaten

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,383
İsim
Emre siyah
knk normalde altyapı iyiydi deprem dolayı memlekette altyapı kalmadı en iyi de o olduğunu düşünüyorum

öneriniz var mı brom hangisi işimi görür
@Lady-Of-Ice anlarsa hocam anlar.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Top Bottom