YazılımKafa
80+ Gold
Üzücü gerçek. Artık klasik oldu. Her sene haziran , ekim ve Aralık'ta zam yapıyor ttzamlarla uyanıyoruz denilen şey gerçekten doğruymuş uyandım pc yi açtım direk karşıma bu konu çıktı![]()
Burda hep fazla yazıyor. Miktarlara bakmayın. Yüzdeye bakın. Yaklaşık %15 zam gelmişo ne la öyle 500 lira
Zaten tt devletino ne la öyle 500 lira
Mesaj otomatik birleştirildi:
devletin buna el atması lazım aldıkları parayı hak etmiyorlar ki bide alt yapı sorunu var
Araplara satıldı ama içindeki adamlardan birkaçı akp bünyesindeBurda hep fazla yazıyor. Miktarlara bakmayın. Yüzdeye bakın. Yaklaşık %15 zam gelmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten tt devletin
Öncelikle burda yazanlar fazla. O yüzden sadece farka bakın. %15 zam geldi diyebiliriz. Diğerleri de zam yapar ama ekim de yapmazlar. Diğerleri 2-3 ay sonra yapar genelde.12 Mbps internet 585 TL, hayaldi gerçek oldu! Çoğu İSS Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Türk Telekom zam yaparsa diğer İSS'lere de muhtemelen zam gelecektir. Ekim ayında internetlere toplu zam görebiliriz, görürseniz de şaşırmayın derim.
Alakası yok dostum. Ordan burdan duyulan şeylere inanma. Türk Telekom sitesine girersen görürsün. %15 i halka arz. Kalanı devletin. Arap ya da başka ulustan bir ortak yokAraplara satıldı ama içindeki adamlardan birkaçı akp bünyesinde