Neler Yeni

Türk Telekom 1500 TL Cayma Bedeli

urcnn0

80+
Reaksiyon skoru
66
Şu anda Türk Telekom kullanıyoruz sözleşme 2 yıllık ve başlayalı 1 yıl olmadı. Kanunlara göre cayma bedeli ödenmemesi gerekiyor fakat müşteri hizmetlerini aradığımda 1500tl gibi bir cayma bedeli olacağı söylendi.Bu durumda ne yapmam gerekir,uğraşmaya değer mi? Değiştirmeyi isteme sebebim ping, stabil olmayan ve düşük download hızları. Paket: 35mbps Türk Telekom prime 110tl

Başka operatöre gidin emin olun sizden fazla uğraşırlar :D

turk telekom prime dediginiz ev mi cep mi?

1614895023155.png

zamanında kalkmıştı bu taahhüt olayı diye hatırlıyorum.

Yardımcı olayım.

Alıntıyı görüntüle
zamanında kalkmıştı bu taahhüt olayı diye hatırlıyorum.
o maddeyi bazen kabul ediyorlar bazen kabul etmiyorlar nedense internette biriyle yazistim o maddeye guvenip iptal ettigini soyledi ve tuketici haklayina vermis haksiz bulunmuş. ttnet savunmada verilen indirimlerin geri alindigini yazmış. internette arastirdim durumu kabul edilende edilmeyende var. en garanti yontem bana gore şu "adres degisikligi" adres degistirdiginizde tuketici haklarina gore size ayni veya benzer hizmet vermek zorundalar siz koye veya internet altyapisi olmayan bir yere ikametgah çekerseniz dolatisiyla benzer hizmet veremediginden cezasiz iptal saflarsiniz ttnet savunmasinda bir halt yazamaz cunku size hizmet vermek zorundadır. adres degisikli yapip cezasiz ayrilanlar var. direk iptal edenler olumsuz donmis ama adres degisikligi yapip iptal edenlerden olumsuz yorum gormedim faturanin iptal oldugunu yazan var

Geri