Neler Yeni

Türk Telekom'dan Türknet'e geçişte cayma bedeli olayı

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
Aktif olarak kullandığım Türk Telekom 'dan çok daha iyidir. Müşteri hizmetlerine ulaşmam 1 saat kadar sürdü. Bunun dışında kötü bir internet sağlıyorlar.
türk telekomla kıyaslama zaten. Ülkede en az kötü sağlayıcı hangisiyse onu seçmeye çalışıyoruz. Resmen samanlıkta iğne arıyoruz. Maalesef ülkemizin altyapı durumu bu. Ama bi araştır bi bakarsın farklı bir sağlayıcıdan apartmanına farklı bir altyapı çektiren olmuştur sağına soluna sor kim ne kullanıyor pişman olmazsın

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
türk telekomla kıyaslama zaten. Ülkede en az kötü sağlayıcı hangisiyse onu seçmeye çalışıyoruz. Resmen samanlıkta iğne arıyoruz. Maalesef ülkemizin altyapı durumu bu. Ama bi araştır bi bakarsın farklı bir sağlayıcıdan apartmanına farklı bir altyapı çektiren olmuştur sağına soluna sor kim ne kullanıyor pişman olmazsın
Valla altyapı sorgulattım her operatörde ama sadece millenicom var.

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
Valla altyapı sorgulattım her operatörde ama sadece millenicom var.
şöyle bir saçmalık da var bilgin olsun. ben turkneti ilk bağlattığımda bende sadece 35mbps altyapı gözüküyordu. 2 ay sonra baktım 75mbps destekliyor farklı tarfie hemen geçiş yaptım 1 gün sürüyor sanırsam geçişi yine internet kesintisi olmadan kullanıyordun sanırsam tam hatıralmıyorum o zamanı ama bi süre geçtikten sonra da gözükmesine rağmen daha sonra baktığım zaman ,ki şu an hala öyle, sadece 35mbps gözüküyor. Ve altyapımı sorgulattığım zaman asla 75mbps gözükmüyor. Bilgin olsun yine de sen yine kendi kararını ver

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Gigafiberin yoksa 200TL'ye kadar falan ödüyorlardı geri kalananı sen ödüyorsun zaten o 200tl olanıda sen ödüyorsun aylara bölüyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,638
Üyeler
159,649
Son üye
fluxizm
Top Bottom