Yardım Türk Telekom 5G Modem Vermedi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
8,073
Depremden dolayı adres değişikliği yaptık ve eski adreste 75mbps fiber vardı ve modem 5Ghz'di. Şu anda altyapı VDSL ancak 2,4ghz modeme verilmiş. 75mbps hız olduğundan dolayı da çok belirgin bi fark var arada. Ücretsiz şekilde değişim yapılabilir mi? Eski adrese giremiyoruz 6,4'lük depremden sonra yine hasar tespit isteyeceğiz

Yeni Modem
Zyxel VMG3312-B10B

Depremden dolayı adres değişikliği yaptık ve eski adreste 75mbps fiber vardı ve modem 5Ghz'di. Şu anda altyapı VDSL ancak 2,4ghz modeme verilmiş. 75mbps hız olduğundan dolayı da çok belirgin bi fark var arada. Ücretsiz şekilde değişim yapılabilir mi? Eski adrese giremiyoruz 6,4'lük depremden sonra yine hasar tespit isteyeceğiz

Yeni Modem
Zyxel VMG3312-B10B
Fiber yoksa vermeyebilirler. Bu arada ben Turkcell fibere geçtiğimde wifi 6 modem vermişti

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yaw bizde de vodafon net var sanki depremden sora interneti sınırlamışlar 1080p video bile izlenmior artık noldu anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 2 ay önce vodafonda bize 5g verdi ama işte kader kısmet çok ağırlaştı bişey oldu

Yaw bizde de vodafon net var sanki depremden sora interneti sınırlamışlar 1080p video bile izlenmior artık noldu anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 2 ay önce vodafonda bize 5g verdi ama işte kader kısmet çok ağırlaştı bişey oldu
Arayip sordunmu neden yavasladigini

Arayip sordunmu neden yavasladigini
Aradım sordumda dediklerinden bişey anlamadım o yüzden telefonu kapadım uğraşmadım normalde sınırsız olması lzm ama..
Öle konuşuyorlar ki yani dersinki başından sağıor seni uğraşmak istemiorlar gibi

Yeni Modem
Zyxel VMG3312-B10B
75 mbps 2.4 ghz ile 5ghz çok fark olmaz ama cihazlar çoğu 2.4ghz alıcı olunca biraz yavaş olabilir arayıp isteyebilirsin bence bir sor

• Beğen
  • Beğen