Turk Telekom 75 Mbit indirme hızı 20 Mbit'e düştü.

clafwq

80+
Reaksiyon skoru
19
Önceden oyun falan indirirken 60 mbit'i rahatça kullanıp 100 gb'ı falan 4, 5 saatte indiriyordum. Bugün TLOU2 indirmek istedim ve max 20 Mbit alabildim. Goodbyedpi, dns falan hepsini sıfırladım, sildim veya düzelttim. 1 saat kadar modemi kapalı tuttum ve yine açtım alabildiğim 20 mbit. Hız testleri yapıyorum hem telefondan hem PC'den yine aynı ne yapmalıyım sorun nerede? Ethernet kullanıyorum.

Önceden oyun falan indirirken 60 mbit'i rahatça kullanıp 100 gb'ı falan 4, 5 saatte indiriyordum. Bugün TLOU2 indirmek istedim ve max 20 Mbit alabildim. Goodbyedpi, dns falan hepsini sıfırladım, sildim veya düzelttim. 1 saat kadar modemi kapalı tuttum ve yine açtım alabildiğim 20 mbit. Hız testleri yapıyorum hem telefondan hem PC'den yine aynı ne yapmalıyım sorun nerede? Ethernet kullanıyorum.
arayın müşteri hizmetlerini uzaktan bakım moduna fln alıyorlar siz yapılıcakları yaomışsınız

Modem arayüzüne girip altyapının destekledği ve modeme gelen değerlere bakarmısın bi altyapısal bir sorun varsa değerlerden anlayabilirsin. Eğer sana iss tarafından verilen değerler düşükse iss ile iletşime geçebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,040
Üyeler
184,879
Son üye
Korkuluk
Geri