Neler Yeni

Türk telekom altyapı Başvuru süresi

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
Bana öyle dediler hocam fiber başvuru yaparsanız 24 ay içinde sonuçlanır dediler daha da geç olabilir daha da erken olabilir dediler ve başvuru yapmak içinde tarife seçtirtiyorlar :(
nasıl tarife seçtirtiyorlar dostum ? basvurabilmek içinse olabilir ama taahhut yok iptal ettirebiliyosun internet aktif oldugu gun tarife basliyo dite biliyom kablo cekildigi gun kurulum ekibi interneti aktif edip gidiyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yusuf Behzat Karagöz
nasıl tarife seçtirtiyorlar dostum ? basvurabilmek içinse olabilir ama taahhut yok iptal ettirebiliyosun internet aktif oldugu gun tarife basliyo dite biliyom kablo cekildigi gun kurulum ekibi interneti aktif edip gidiyo
bana kampanya seçtirip ancak böyle başvuru başlatabiliriz diyor daha sonra kutu geldiğinde sizi tekrar arayıp onay isticez diyor şu an boyle bir vdsl kutusu talebinde bulunduk ama kampanyamız her evde fiber kampanyası demişti temsilci şimdi tekrar bir başvuruda bulunsam onay vermesem açık port kapanır mı direkt türknete geçebilri miyim

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
Merhaba port olmadığı için altyapı talebinde bulunduk hatta port talebinde vdsl kutu getireceklerini söylediler. Bu süre ne kadar sürer tahmini binada herkes telekom kulannıyor internet olarak biz vodafonenet adsl kullanıyoruz ocak 4 te tahhüt bitiyor
hocam bartın merkeze taşındık dilekçe verdik 1 ay oldu port doluluğu var üst katımızda net var alt katımızda var 1 ay oldu hala dönen olmadı çok uzun sürer.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,519
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Telekom'un onu getireceği bile belli değil, rastgele takılıyorlar. Söylediklerine çok güvenmeyin.

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
Telekom'un onu getireceği bile belli değil, rastgele takılıyorlar. Söylediklerine çok güvenmeyin.
abim haklı doğru söylüyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

öz abim

cidden trde yaşadığım için pişmanım
arayıp bilgi alcaksın ben office de çalışmıyorum kanka :D tanıdıgım varda numarasınj versem icimden gecerler

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
Dükkan kiraladım turknet vs port yok diyordu. turk telekoma gittim hem sabit hat port yok hem internet başvuru oluşturdum 1 ay olacak arayan eden yok. :D zaten banada iş yeri kurduğum için onu ekledi aciliyet ekledi ona rağmen 2-3 ay bulur dedi. Allahtan aklıma kablonet geldi de bina da şansımıza varmış. 100/20 paket aldım kablonetten ve sabit hat. velhasılkelam turk telekomdan bi cacık olmaz...

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yusuf Behzat Karagöz
Dükkan kiraladım turknet vs port yok diyordu. turk telekoma gittim hem sabit hat port yok hem internet başvuru oluşturdum 1 ay olacak arayan eden yok. :D zaten banada iş yeri kurduğum için onu ekledi aciliyet ekledi ona rağmen 2-3 ay bulur dedi. Allahtan aklıma kablonet geldi de bina da şansımıza varmış. 100/20 paket aldım kablonetten ve sabit hat. velhasılkelam turk telekomdan bi cacık olmaz...
Hayırlı olsun hocam

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yusuf Behzat Karagöz
Binadan imza alıp turksat kutusu çektirmeyi dene en azından daha hızlı gelirler
az önce altyapı başvurusu yaptım bakalım

hocam bizim yan binanın tüm portları boş oradan port alma imkanımız var mı peki oradan çekme

bilginiz var mı nette bilgi bulamadım

Son düzenleme:
Top Bottom