Neler Yeni

Türk telekom altyapı Başvuru süresi

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
az önce altyapı başvurusu yaptım bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bizim yan binanın tüm portları boş oradan port alma imkanımız var mı peki oradan çekme
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilginiz var mı nette bilgi bulamadım
Usta dükkanda benım internet kablosuda var. ama neymiş o port kullanıldı size verilmez dendi. Yan binadan da çekeceklerini sanmam. En temizi turksat için 3-5 kişi ile anlaşıp yazı yaz şu kadar kişi istiyoruz gibisinden dönüş yaparlar

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,398
İsim
Lokman Doğan
ulan bizim sokakta altyapı yok araştırma yaptım ve bir isim buldum . ona yazdım eğer dönüş yapıp olursa bombayı salarım buraya

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Dükkan kiraladım turknet vs port yok diyordu. turk telekoma gittim hem sabit hat port yok hem internet başvuru oluşturdum 1 ay olacak arayan eden yok. :D zaten banada iş yeri kurduğum için onu ekledi aciliyet ekledi ona rağmen 2-3 ay bulur dedi. Allahtan aklıma kablonet geldi de bina da şansımıza varmış. 100/20 paket aldım kablonetten ve sabit hat. velhasılkelam turk telekomdan bi cacık olmaz...
aynı şeyi 6 yıldır bizde yaşıyoruz her 6 ayda bir altyapı çalışmanız devam ediyor diye mesaj gönderiyorlar ama tık yok bi altyapı yapması 6yıl mı sürer ya :D

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,398
İsim
Lokman Doğan
aynı şeyi 6 yıldır bizde yaşıyoruz her 6 ayda bir altyapı çalışmanız devam ediyor diye mesaj gönderiyorlar ama tık yok bi altyapı yapması 6yıl mı sürer ya :D
RTE : fiber internet yaygınlaşıyor
o sırada altyapısı dahi olmayan bizler :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yusuf Behzat Karagöz
hocam 1-2 gün bekleyin boşuna umut vermiyim bakalım doğruysa net yazarım size
tamam hocam teşekkürler büyük ihtimalle yan binadan çekme talebinde buluncam birkaç kişi öyle bağlamış denemekten zarar gelmez

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
2 yıldır mahalleye VDSL getirmeye uğraşıyoruz. 4 mbps ile bağlantı kurmaya çalışıyoruz. Sonuç ödenek Yok onay verilmedi diye red yiyoruz

Top Bottom