Neler Yeni

Yardım Türk Telekom altyapı döşedi gitti?

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Arkadaşlar geçen günlerde fiber altyapı döşemek için geldiler eve kadar fiber dediler evimizin içine kadar kablo falan çektiler de son 3 gündür gelen giden yok acaba arayıp paket almam mı gerekiyor?
Bundan önce de bir paket onaylamıştım altyapıyı döşemeden önce aradılar "hala türk telekoma geçmek istiyorsanız altyapı gelcektir paketinizde böyle olacaktır kabul ediyormusunuz?"
Evet demiştim durum böyle arayıp bildirmem mi gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 🙂

BedirhanEfe

80+ Bronze
Arkadaşlar geçen günlerde fiber altyapı döşemek için geldiler eve kadar fiber dediler evimizin içine kadar kablo falan çektiler de son 3 gündür gelen giden yok acaba arayıp paket almam mı gerekiyor?
Bundan önce de bir paket onaylamıştım altyapıyı döşemeden önce aradılar "hala türk telekoma geçmek istiyorsanız altyapı gelcektir paketinizde böyle olacaktır kabul ediyormusunuz?"
Evet demiştim durum böyle arayıp bildirmem mi gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 🙂
eğerki aboneliğiniz varsa TT'yi arayıp hallen krulum yapılmadı diyebilirsiniz

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
444 1 444 arayıp sorun

BedirhanEfe

80+ Bronze
aboneliğim yok ama aboneliği onayladığım için altyapı getirdiler ses seda yok ne sms ne arama
benim mi aramam gerekiyor
siz şu kadar hız faln filan diye abonelik aldınızmı?

Top Bottom