RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 49,283
- İsim
- Rev D
- İlgilendiği Kategoriler
- Hepsi ;)
Keşke Türknete falan geçseydin. 250TL' nin 120 lirasını öderlerdi. Bir de 99 liraya 100 mbit paket alabilirdin (O hızı alamayacak olsan bile...)Merhaba öncelikle, uzun süredir tt 16 mbps adsl paketini kullanıyorum ve yaklaşık 6-7 aydır hızlardan memnun değilim. 16 olması gereken download 5 upload ise 0.3. en sonunda canıma tak etti ve değiştirme kararı aldım. aradığımda 250 TL gibi bir cayma bedeli çıkardılar ve düşük hız sorunundan arıza kaydı açtırdım. 1 saat sonra biri beni arayıp internette sorun olmadığını binanın altyapsında sorun olduğunu altyapı değişmediği sürece her zaman böyle olacağını söyledi. sonrada yakın zamanda fiber geleceğini hızların yükseleceğini söyledi ilk başta inanmasamda 2 gün sonra çalışmalar başlayınca tt de durma kararı aldım. çalışmalar ertesi gün birden durdu ve herkes gitti. ben beklemeye devam ederken dün tt çalışanları gelip fiber için kazdıkları yerleri kapattılar. ben neden kapattınız deyincede fiber çalışması iptal oldu dedi. şaka gibi gerçekten. ondan sonra internetten altyapı testi yaptığımdada adsl olarak en fazla 16 mbps alabildiğimi gördüm. ama vdsl olarak 30 mbps a kadar alabildiğimi gördüm.(yani binamızda vdsl varmış). sonra tekrar türk telekomu aradım ve vdsl e geçmek istediğimi söyledim. 24 ve 35 mbps paketler varmış sizin altyapınız en fazla 30 olduğu için 24 paket öneririm dedi ve bende kabul ettim. şuanda lafta 16 gerçekte 5 olan internetime 100 lira ödüyorum zaten. 24 mbps vdsl de 110 liraymış tamam her şey güzel. tam onaylacakken dediler ki adsl den vdsl e geçerken 14 güne kadar internet kesintisi olur dedi. bunu duyunca iptal ettim ve düşüneceğim dedim. şimdi bana söyleyin. 5 mbps internete 100 TL ödemeye devam mı edeyim? yoksa vdsl e geçip 14 gün internetsiz mi kalayım? yardımlarınızı bekliyorum. (tek sorunum hız değil,sürekli kopuyor yüksek ping çıkıyor vb.)