Türk Telekom altyapı sorgulama

Reaksiyon skoru
168
Merhaba. Mahalleme yeni vdsl kutusu koyulmuş. Bende adsl den kurtulmak için haliyle altyapı sorgulaması yapıyorum. İnternette hala adsl gözüküyor ama internetten sorgulamanın yanlış gösterebileceğini duydum. Bende müşteri hizmetlerini arayıp altyapı sorgulaması yapmak istiyorum ama müşteri hizmetlerini aradığımda böyle bir seçenek yok. Yeni abone başvurusu kısmından mı sorgulayacağım? Yardımlarınız için teşekkürler.

Hocam müşteri hizmetlerine bağlanıp sorabilirsiniz direk 0 a bastığınzda geçiyor diye biliyorum iyi forumlar.

Hocam müşteri hizmetlerine bağlanıp sorabilirsiniz direk 0 a bastığınzda geçiyor diye biliyorum iyi forumlar.
Hocam müşteri hizmetlerine bağlanmak için '0' ı tuşlayınız diye bir şey demiyor.

Hocam müşteri hizmetlerine bağlanmak için '0' ı tuşlayınız diye bir şey demiyor.
hocam kusura bakmayın geç yazıyorum ama benim bildiğim öyle oluyor direk 0 a bastığınızda eğer türk telekom numarası ile arıyorsanız aktarması lazım.

hocam kusura bakmayın geç yazıyorum ama benim bildiğim öyle oluyor direk 0 a bastığınızda eğer türk telekom numarası ile arıyorsanız aktarması lazım.
Bilmiyorum öyle denemedim. Abonelik başvuru kısmından aradım sonra beni müşteri temsilcisine yönlendirdiler. Oradaki kişide altyapımın adsl olarak gözüktüğünü söyledi. Vdsl in sisteme düşmesini beklemekteyiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,522
Üyeler
190,923
Son üye
Justerini & Brooks
Geri