Neler Yeni

Yardım Türk Telekom Beni İyice Sınırlıyor

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
Arda doğan
İlk paket aldık 100mb destekli alt yapınız dediler aldık 1 ay kullandık sonra kesintiler kopmalar çekmemeler oldu aradık alt yapınız 75 destekliymiş dediler tamam dedik 75 e indi 1-2 ay sonra yine aynı sonra 50ye indirdiler sonra yine kopmalar oldu bugün aradık altyapınız 35mb destekli 35 e çekixez kopmalar bağlantıda sorunlar olmayacak diyolar bide utanmadan yağ gibi akacak diyor telefonda kayıt numaramı vermesem.iyi bir cevap verecektim kendilerine yağ gibi akacaktı sözlerim şiir gibi kulaklarından evde 120k sistem setup var internet 35mb bide karseşimde var internet hangi birine yeticek diye düşünüyorum bu altyapı gerektirmeyen taşınılabilir modem falan var mı öyle bir şey varsada aylığı ne kadardır 50mb ve üstü sağlayabilen kotasız veya işte 10000gb lık ve daha üstü olan falan yardımcı olurmusunuz bilgim pek yok bu alanda

gavanoz

80+
hocam superbox tarzı şeyler var fakat biraz pahalı olur misal şöyle bi turkcell superbox var fakat fiyat gördüğünüz gibi aylık olarak. turknetten adresiniz ne kadar destekliyor ona bakabilirsiniz. onun haricinde forumdaki diğer konulara bakabilirsiniz internet sağlayıcıları için fakat çoğu tt alt yapısı kullanıyor diye biliyorum

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Şan Özşaho
Turktelekom vdsl üzerinden veriyordur, bende de aynı soeun var türktelekom'dan 100'lük paket almıştım 85mbps veriyordu sorunsuz kullanıyordum sonra arza var vs dediler 2-3 ay boyunca internet 20 üstü görmedi en son yeter dedim telefondan arayıp çağırdım geldiklerinde söyledikleri şu oldu sokağının bağlı olduğu internette sorun var ve tamiri içn büyük bir kazı yapıması gerekiyor şimdilik size 50 sabit verebiliyorum dediler ve birkaç aydır 50 veriyorlar. Yapacağin şey şu türktelekom büyük ihtimalle sana vdsl hattından veriyor interneti, vdsl'dwn her firma benzer internet hızlarını verir çünkü geldiği yer belli, yapacağın şey herhangi bir firmanın fiber internetine geçmek yada televizyon çanağı üzerinden verilen internet kullanmak onun içinde kablonet var sitesine girip kaç verdiğine bakmanı lazım

Yavonemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yavuz Ünal
İlk paket aldık 100mb destekli alt yapınız dediler aldık 1 ay kullandık sonra kesintiler kopmalar çekmemeler oldu aradık alt yapınız 75 destekliymiş dediler tamam dedik 75 e indi 1-2 ay sonra yine aynı sonra 50ye indirdiler sonra yine kopmalar oldu bugün aradık altyapınız 35mb destekli 35 e çekixez kopmalar bağlantıda sorunlar olmayacak diyolar bide utanmadan yağ gibi akacak diyor telefonda kayıt numaramı vermesem.iyi bir cevap verecektim kendilerine yağ gibi akacaktı sözlerim şiir gibi kulaklarından evde 120k sistem setup var internet 35mb bide karseşimde var internet hangi birine yeticek diye düşünüyorum bu altyapı gerektirmeyen taşınılabilir modem falan var mı öyle bir şey varsada aylığı ne kadardır 50mb ve üstü sağlayabilen kotasız veya işte 10000gb lık ve daha üstü olan falan yardımcı olurmusunuz bilgim pek yok bu alanda
hocam altyapı 1000 megabit internet destekliyorsa kesinlikle türknete geçin taahhüdü yok istediğiniz zaman üyeliği sonlandırabiliyorsunuz müşteri hizmetleri ilgilenmiyor diyenler var ama türk telekomdan iyidir yani

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam superbox tarzı şeyler var fakat biraz pahalı olur misal şöyle bi turkcell superbox var fakat fiyat gördüğünüz gibi aylık olarak. turknetten adresiniz ne kadar destekliyor ona bakabilirsiniz. onun haricinde forundaki diğer konulara bakabilirsiniz internet sağlayıcıları için fakat çoğu tt alt yapısı kullanıyor diye biliyorum
Cidden çok pahalı ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turktelekom vdsl üzerinden veriyordur, bende de aynı soeun var türktelekom'dan 100'lük paket almıştım 85mbps veriyordu sorunsuz kullanıyordum sonra arza var vs dediler 2-3 ay boyunca internet 20 üstü görmedi en son yeter dedim telefondan arayıp çağırdım geldiklerinde söyledikleri şu oldu sokağının bağlı olduğu internette sorun var ve tamiri içn büyük bir kazı yapıması gerekiyor şimdilik size 50 sabit verebiliyorum dediler ve birkaç aydır 50 veriyorlar. Yapacağin şey şu türktelekom büyük ihtimalle sana vdsl hattından veriyor interneti, vdsl'dwn her firma benzer internet hızlarını verir çünkü geldiği yer belli, yapacağın şey herhangi bir firmanın fiber internetine geçmek yada televizyon çanağı üzerinden verilen internet kullanmak onun içinde kablonet var sitesine girip kaç verdiğine bakmanı lazım
35mb destekli alt yapı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam altyapı 1000 megabit internet destekliyorsa kesinlikle türknete geçin taahhüdü yok istediğiniz zaman üyeliği sonlandırabiliyorsunuz müşteri hizmetleri ilgilenmiyor diyenler var ama türk telekomdan iyidir yani
35 destekliyo dediler ondan bile şüpheliyim 1000 imkansız gibi😃

ah şu firmalar ah 5 veya 6 sene 75 mbps kullandım sonra 50 sonra 35 düşürdüler

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ali
hocam superbox tarzı şeyler var fakat biraz pahalı olur misal şöyle bi turkcell superbox var fakat fiyat gördüğünüz gibi aylık olarak. turknetten adresiniz ne kadar destekliyor ona bakabilirsiniz. onun haricinde forumdaki diğer konulara bakabilirsiniz internet sağlayıcıları için fakat çoğu tt alt yapısı kullanıyor diye biliyorum
?? Altyapısı olan adama superbox mı öneriyorsun ? Sağdan soldan duyduğunuz bilgilerle bişeyler önermeyin lütfen superbox kadar rezil bir hizmet yoktur.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
?? Altyapısı olan adama superbox mı öneriyorsun ? Sağdan soldan duyduğunuz bilgilerle bişeyler önermeyin lütfen superbox kadar rezil bir hizmet yoktur.
35 destekli bide ben sordum aga öyle bir şey var mı diye

gavanoz

80+
hocam öneri yapmadım sadece arkadaşın "bu altyapı gerektirmeyen taşınılabilir modem falan var mı" sorusuna cevap olarak link attım

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ali

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Şan Özşaho
Kablonet türktelekom'dan farklı bir altyapı kullanıyor, 35mbps dediğine emin misiniz 🤷‍♂️ çevre apartmanlara da bakın kablonet kutusu takılmış olan varsa eğer sizde talep ederseniz en yakın yerden size de çekerler, mesela ben A blokta oturuyorum kablonet 50 verebilirim diyor ama B blokta 100mbps verebiliyor talep etsem benim boğaz da çekerler

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ali
2 yıl altyapı yoktu superbox kullandım oyun bile indirip oynayamıyordum ondan biraz sinirliyim kusura bakmayın şimdi 1 gigabit var kafam rahat.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
Arda doğan
Kablonet türktelekom'dan farklı bir altyapı kullanıyor, 35mbps dediğine emin misiniz 🤷‍♂️
Evet direk ölçüm yapanlar aradı dedi abi siz onlara bakmayın onlar satabilmek için sallar dediler sizin alt yapınız 35 destekli dediler dedim 50 ye yuvarlayak dediler 35 e çekek sorun olmazsa 50 deneriz dediler ama 35 destekli bakır kablo dediler

Top Bottom