Neler Yeni

Yardım Türk Telekom Cayma Bedeli Öğrenme

VorleN

80+ Silver
Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum mahallemde 2 tane fiber altyapı var (kablonet,superonline) o yüzden caymayı düşünüyorum sizce kaç TL ödemem gerekir? Gösteren herhangi bir bilgi ekranı vs var mı müşteri hizmetleri ile vs arayıp uğraşmak istemiyorum.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum mahallemde 2 tane fiber altyapı var (kablonet,superonline) o yüzden caymayı düşünüyorum sizce kaç TL ödemem gerekir? Gösteren herhangi bir bilgi ekranı vs var mı müşteri hizmetleri ile vs arayıp uğraşmak istemiyorum.
Müşterih hizmetlerinden öğreniliyor sadece SANIRIM

Bieshala

80+ Bronze
Sadece Müşteri Hizmetlerinden Öğrenebilirsin. Cayma Bedelleri Çok Saçma Bu Arada 4 Aylık Taahhütüm Kaldı 393TL Cayma Bedeli Çıkardılar.

Atyxah

80+ Silver
Zaten onlar da ttnin altyapısını kullanıyor

@alpolojix

Veunex12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MertKocak
  • 1 yıldan uzun taahhüt süreli sözleşmeler: Tüketici Kanunu'nun 52. maddesinin 4. fıkrasında da belirtildiği üzere bu tip sözleşmelerde tüketici dilediği zaman, gerekçe göstermeden sözleşmesini iptal edebilir ve herhangi bir ceza ödemez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şeklinde yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum.

tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. evet fıkraya bakınca doğruladım.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
  • 1 yıldan uzun taahhüt süreli sözleşmeler: Tüketici Kanunu'nun 52. maddesinin 4. fıkrasında da belirtildiği üzere bu tip sözleşmelerde tüketici dilediği zaman, gerekçe göstermeden sözleşmesini iptal edebilir ve herhangi bir ceza ödemez.

şeklinde yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum.
Bu doğru mu hocam benimde 2 senenlik tahaaütüm vardı. 1 senem kaldı.

Veunex12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MertKocak
Bu arada vodafone net 200mbps paketine bakarsınız.

Bu doğru mu hocam benimde 2 senenlik tahaaütüm vardı. 1 senem kaldı.
internetten tüketici koruma kanunu fıkrasını okuyup bilgi edinebilirsiniz böyle yazıyor böyle görünüyor

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Bu arada vodafone net 200mbps paketine bakarsınız.

internetten tüketici koruma kanunu fıkrasını okuyup bilgi edinebilirsiniz böyle yazıyor böyle görünüyor
Bende gördüm bu fıkrayı fakat doğru mu değil mi emin olamadım.

Veunex12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MertKocak
ALTINCI BÖLÜM Abonelik Sözleşmesinin Feshi ve Sonuçları Sözleşmenin feshi MADDE 22 – (1) Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıl ve daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Müşteri hizmetlerini arayın. Size fiyat bilgisi verirler.

Top Bottom