Türk telekom crc sorunu

Cparty

80+
Reaksiyon skoru
4
İyi günler arkadaşlar,
Başlıkta yazdığım gibi yaklaşık iki aydır CRC problemi yaşıyorum. Modemi resetlemeden düzelmiyor; internet adeta çöküyor. Bugün modem değişimi yapıldı. Eski modemim TP-Link VX231 AX1800, yenisi ise Zyxel DX3300-T1.
Sabah takılan modem, akşam saatlerinde yine aynı sorunu verdi. Bu problemi yaşayan ya da konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

İyi günler arkadaşlar,
Başlıkta yazdığım gibi yaklaşık iki aydır CRC problemi yaşıyorum. Modemi resetlemeden düzelmiyor; internet adeta çöküyor. Bugün modem değişimi yapıldı. Eski modemim TP-Link VX231 AX1800, yenisi ise Zyxel DX3300-T1.
Sabah takılan modem, akşam saatlerinde yine aynı sorunu verdi. Bu problemi yaşayan ya da konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Eğer fiber değilse hattın verilen hızı kaldırmadığı için on off yapıyordur (modemlere bakmadan yazdım)

Biri econet biri mediatek veya econet işlemciye sahip eğer kablolarında sıkıntı yoksa saha kutularındaki işlemciyle modemindeki işlemci uyumundan kaynaklı bu sıkıntıyı yaşıyosun. Türk telekom saha dolaplarında genelde broadcom işlemci kullanıyor. Test etmek lazım.

hızım 24 mbps sanmıyorum kaldırmayacağını bu kadar düşük bir değeri vdsl kullanıyorum

kanka altyapıya yükde binip yavaşlık yapıyor olabilir veya hattındaki sinyal değerleri bozulmuştur bu arada yeni modem çok kötü model.. geçenlerde bende de kopma oluyordu sürekli gelip portumu değiştiler komple düzeldi

bu sorun 2 aydır mevcut bugün benim de port değişti

Geri